Johnny Depp: Η σημαντική τιμητική διάκριση που έλαβε από τον Πρόεδρο της Σερβίας

10:35 20/2/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Johnny Depp τιμήθηκε από τον Σέρβο Πρόεδρο, Aleksandar Vucic.

Τα τελευταία χρόνια, ο επιτυχημένος ηθοποιός αντιμετωπίζει έναν Γολγοθά στην προσωπική ζωή του. Ο λόγος είναι η δικαστική διαμάχη του με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2011, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας The Rum Diary και γρήγορα

ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον. Ωστόσο, το ειδύλλιό τους εξελίχθηκε σε μια τοξική και κακοποιητική σχέση. Αυτή η κατάσταση επηρέασε άμεσα την καριέρα του σταρ, οδηγώντας στην απομάκρυνσή του από πολλές δουλειές. Σήμερα, αφήνει πίσω το προβληματικό παρελθόν με μια σημαντική διάκριση και όπως ισχυρίζεται, ανυπομονεί για ένα νέο ξεκίνημα της ζωής του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Ο Johnny Depp έλαβε το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας από τον Σέρβο Πρόεδρο, Aleksandar Vucic στην Εθνική Ημέρα της χώρας. Δέχθηκε το συγκεκριμένο βραβείο εξαιτίας της συνεισφοράς του στη δημόσια ζωή και στις πολιτιστικές δραστηριότητες της Δημοκρατίας της Σερβίας. Εδώ να σημειώσουμε, ότι στο παρελθόν γύρισε εκεί την ταινία Minimata και τη σειρά κινουμένων σχεδίων Puffins. Ο ίδιος δήλωσε χαρούμενος ότι αυτή είναι μια πολύ τιμητική διάκριση για τον ίδιο.

“Πραγματικά και ειλικρινά σας ευχαριστώ, Πρόεδρε Vucic. Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε να μου απονείμετε το τιμητικό μετάλλιο, αλλά και για την καλοσύνη να μου το χαρίσετε” δήλωσε ο 58χρονος σταρ στον ευχαριστήριο λόγο του. «Δεν έχω πολλά να πω, δεν είμαι πολύ καλός ομιλητής. Είμαι όμως κάτι παραπάνω από περήφανος και ευτυχισμένος για αυτή την αναγνώριση. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και δεν θα τα παρατήσω ποτέ», είπε κλείνοντας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Никита Лойк (@nikita.loyk)

Keywords
Τυχαία Θέματα