Jon Hamm: Ντύθηκε γαμπρός για πρώτη φορά στα 52 του – Η γυναίκα που τον έκανε να πει “I do”

09:51 26/6/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Jon Hamm είχε ορκιστεί ότι δεν θα παντρευτεί ποτέ, παρά το γεγονός ότι παρέμεινε σε μία σχέση για 18 χρόνια. Φαίνεται, όμως, πως ήταν ένας όρκος που δεν μπορούσε να κρατήσει από τη στιγμή που ερωτεύτηκε την Anna Osceola.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το Σάββατο το απόγευμα σε μία λαμπερή τελετή με καλεσμένους διάσημους σταρ και αγαπημένους φίλους, στο σημείο όπου γυριζόταν

η τελευταία σεζόν της σειράς Mad Men στα γυρίσματα της οποίας γνωρίστηκαν το 2015 και την εποχή που ο Jon Hamm έθεσε τέλος στην πολύχρονη σχέση του με την Jennifer Westfeldt. 

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σχέσης του, η οποία διήρκεσε σχεδόν δύο δεκαετίες, ο 52χρονος ήταν ανένδοτος ότι δεν θα παντρευόταν ποτέ, καθώς είχε δηλώσει ότι “δεν έχει ένα ιδιαίτερα καθορισμένο παράδειγμα γάμου.”

Jon Hamm Marries Anna Osceola in 'Mad Men'-Inspired Wedding https://t.co/gI85yTvh9u

— TMZ (@TMZ) June 25, 2023

“Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν δύο ετών και δεν ξαναπαντρεύτηκαν ποτέ. Οπότε δεν σημαίνει τίποτα για μένα”, είχε πει σε συνέντευξη που είχε δώσει στο Playboy το 2012. “Δεν θέλω να πω ότι δεν πρέπει να σημαίνει πράγματα για άλλους ανθρώπους. Δεν το κρίνω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Είναι απλώς η εμπειρία μου. Δεν έχω αυτό το πρότυπο του έγγαμου βίου για να κοιτάξω και να σκεφτώ, ω ναι, αυτό είναι! Αυτό θέλω κι εγώ!”

Επιπλέον, είχε δηλώσει ότι δεν είχε “μια κινητήρια δύναμη για να αποκτήσει ένα μωρό”.

Παρ’ όλα αυτά, δεν ήταν εντελώς αντίθετος στο να γίνει πατέρας, καθώς δεν το “απέκλειε.”

Λίγους μήνες μετά τη γνωριμία του με την Anna Osceola στο πλατό του Mad Men, ο Hamm και η Westfeldt ανακοίνωσαν ότι έθεσαν τέλος στη μακροχρόνια σχέση τους. “Με μεγάλη θλίψη, αποφασίσαμε να χωρίσουμε, μετά από 18 χρόνια αγάπης και κοινής ιστορίας“, δήλωσαν στο ET σε κοινή δήλωσή τους. “Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον με κάθε δυνατό τρόπο και θα προχωρήσουμε μπροστά.”

Εκείνη την εποχή, μια πηγή είχε δηλώσει στο ΕΤ ότι ο “έντονος τρόπος ζωής του Hamm με τα πάρτι” είχε γίνει υπερβολικός για τη Westfeldt.

“Ο Jon και η Jennifer πάλεψαν πραγματικά σκληρά για να κάνουν τη σχέση τους να λειτουργήσει, η Jennifer περισσότερο από τον Jon“, αποκάλυψε η πηγή. ‘Ήταν μαζί για πολλά χρόνια, αλλά στο τέλος, ήθελε πάρα πολλή δουλειά. Δεν είναι μυστικό ότι στον Jon αρέσει να βγαίνει έξω και έχει έναν πολύ έντονο τρόπο ζωής με πολλά πάρτι. Και η Jennifer απλά είχε κουραστεί από αυτό.”

Jon Hamm marries fiancée Anna Osceola where they filmed ‘Mad Men’ finale https://t.co/nbcbDE81Ub pic.twitter.com/AZ4wgLX04m

— Page Six (@PageSix) June 25, 2023

Επιπλέον, υποστηρίχθηκε ότι η Westfeldt ήθελε “να μεγαλώσει” αλλά “εκείνος δεν ήθελε ποτέ.” Τελικά, βαρέθηκε να “είναι η μητέρα του.”

Οκτώ χρόνια μετά τον χωρισμό τους, ωστόσο, κατάφερε τελικά να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την 35χρονη Anna Osceola, που είναι 17 χρόνια μικρότερή του.

Μπορεί να γνωρίστηκαν το 2015 αλλά άρχισαν να βγαίνουν το 2020, πέντε χρόνια μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα της σειράς, που διήρκεσε από το 2007 έως το 2015. Πάντως, οι πρώτες φήμες για ειδύλλιο ξεκίνησαν ο 2017 αλλά φούντωσαν το 2020.

Αφού εμφανίστηκαν μαζί αρκετές φορές από τότε, το ζευγάρι έκανε το ντεμπούτο του στο κόκκινο χαλί τον Μάρτιο του 2022 σε ένα afterparty για τα Όσκαρ. Οι δύο τους παρακολούθησαν πολλές άλλες εκδηλώσεις μαζί τους επόμενους μήνες, συμπεριλαμβανομένης μιας προβολής για την ταινία τους Confess, Fletch τον Σεπτέμβριο.

Ο Hamm μίλησε για τη σχέση του με την Osceola σε μια συνέντευξη που έδωσε τον Σεπτέμβριο του 2022 στον Howard Stern στην εκπομπή του στο SiriusXM, αποκαλύπτοντας ότι θα μπορούσε να δει τον εαυτό του να παντρεύεται κάποια μέρα.

“Όλα αυτά είναι μέρος αυτού που λέω. Αυτό είναι άλλο ένα μέρος στη ζωή μου που νιώθω πολύ κατασταλαγμένος και άνετα. Είμαι σε μια σχέση αυτή τη στιγμή και είναι άνετα“, είπε, προσθέτοντας αργότερα ότι κατάφερε να καθίσει και να αρχίσει να “σκέφτεται πραγματικά όλα αυτά τα πράγματα, που έκαναν τη σχέση που έχω τώρα ακόμα πιο ουσιαστική και άνοιξαν τη δυνατότητα για πράγματα όπως να παντρευτώ, να κάνω παιδιά, να ορίσω μια νέα εκδοχή της ευτυχίας, της ζωής, της ευεξίας.”

“Ακούγεται σαχλό και οτιδήποτε άλλο, αλλά είναι πραγματικό και για να μην πω μια καλύτερη λέξη, είναι αυτό για το οποίο εργάζομαι. Τι άλλο υπάρχει εκτός από αυτό;“, πρόσθεσε πριν επιβεβαιώσει ότι είναι “πάρα πολύ” ερωτευμένος.

“Πρέπει πραγματικά να στηριχτείτε ο ένας στον άλλον“, δήλωσε ο Hamm στο PEOPLE αυτόν τον μήνα.

“Είναι ένας ανώμαλος δρόμος προς τις σχέσεις, αλλά γινόμαστε καλύτεροι σε αυτό, υποθέτω. Θέλω να πω, αισθάνομαι ότι έχω καταλάβει κάποια πράγματα κατά τη διάρκεια του μισού αιώνα μου στον πλανήτη. Οπότε είμαι σε αρκετά καλό σημείο τώρα“, πρόσθεσε.

Τον Φεβρουάριο, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε έπειτα από δύο χρόνια σχέσης, σύμφωνα με το People. Η Osceola γεννήθηκε στο Κέιμπριτζ της Μασαχουσέτης, πριν μετακομίσει στην Καλιφόρνια για να κυνηγήσει τα όνειρά της για σταρ.

Jon Hamm, 52, marries Anna Osceola, 35, at the Big Sur site of the last ever Mad Men episode https://t.co/wgIUgtWgxM pic.twitter.com/0HHZbVi3FW

Daily Mail U.K. (@DailyMailUK) June 25, 2023

Οι δύο ηθοποιοί ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το Σάββατο, σύμφωνα με το TMZ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Anderson Canyon στο Big Sur -το ίδιο μέρος όπου γυρίστηκε το φινάλε του Mad Men- όπου καλεσμένοι ήταν διάφοροι διάσημοι φίλοι, όπως ο Billy Crudup, ο Paul Rudd και η Tina Fey, ανέφερε το δημοσίευμα.

Το TMZ ανέφερε ότι το τραγούδι του ζευγαριού για την υποδοχή ήταν το θέμα της ταινίας του James Bond “You Only Live Twice” του 1967.

Keywords
Τυχαία Θέματα