Julia Roberts: Ο λόγος που μοιράστηκε το σπάνιο throwback στιγμιότυπο με τα δίδυμά της

09:39 5/12/2023 - Πηγή: InStyle

Εντύπωση προκάλεσε η Julia Roberts όταν αποφάσισε να ανεβάσει σπάνιο στιγμιότυπο για να γιορτάσει τα γενέθλια των δίδυμων παιδιών της.

Η σταρ σπανίως μιλά ή εκθέτει την οικογενειακή της ζωή στα social media, οπότε αυτή η φορά αποτέλεσε έκπληξη για τους ακολούθους της. Η ίδια εξηγεί τον λόγο που έκανε δημόσια αφιέρωση στη Hazel Patricia και τον Phinnaeus Walter.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση
στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Roberts (@juliaroberts)

“Είναι κάτι που πρέπει να γιορτάζεται. Το Instagram είναι ένα μέρος όπου οι άνθρωποι θέλουν να μοιράζονται χαρούμενα πράγματα“, δήλωσε η 56χρονη Roberts στο Extra.

“Τους αγαπώ τόσο πολύ και πραγματικά έτυχε να πέσω πάνω σε αυτή τη χαριτωμένη φωτογραφία”, πρόσθεσε η σταρ και συνέχισε: “Μου επιτρέπει να μοιραστώ κάτι ως περήφανος γονιός τους χωρίς να παραβιάζω καθόλου την ιδιωτική τους ζωή”.

Όσο για το τι είδους μητέρα είναι, η Roberts ομολόγησε: “Τα μεγαλώνω με τον ίδιο τρόπο εκτός σπιτιού που τα μεγαλώνω και μέσα στο σπίτι, δηλαδή: Κοιμάστε αρκετά; Ακούγεσαι σαν να είσαι άρρωστος, πίνεις αρκετό τσάι; Στείλε μου μήνυμα όταν γυρίσεις σπίτι. Μπορώ να δω ότι είσαι σπίτι ασφαλής και υγιής”.

“Και εκτιμώ απεριόριστα που και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά μου, μου επιτρέπουν ακόμα να είμαι η ίδια μαμά για αυτά και να μην τα εκνευρίζω. Υπάρχει τεράστια κατανόηση“.

Τα δίδυμα είναι 19 χρόνων και φοιτούν στο κολέγιο ενώ σύντομα θα ακολουθήσει και ο 16χρονος γιος της, Henry.

Keywords
Τυχαία Θέματα