Kate Middleton: Viral οι χορευτικές της κινήσεις στο TikTok – Τώρα και… Dancing Queen

Η Kate Middleton αγαπά να χορεύει και το επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για διάφορες υποχρεώσεις μετά τον γάμο με τον πρίγκιπα William το 2011. Ωστόσο, μερικές φορές, η δουλειά απαιτεί λίγο boogie και η Kate Middleton δεν χάνει την ευκαιρία να… το κουνήσει.

Σ’

ένα νέο βίντεο στο Instagram από τον λογαριασμό θαυμαστών KateMiddleton_Turkey και στο TikTok από το The_Blazing_Royals κάνει αναδρομή στις χορευτικές κινήσεις της πριγκίπισσας.

Το κλιπ ξεκινά με το παιχνιδιάρικο βήμα της Kate προς τη βασίλισσα Margrethe της Δανίας στη διάρκεια μιας επίσκεψης στην Κοπεγχάγη τον Φεβρουάριο του 2022. Η Kate έκανε διακριτικά βήματα προς τη βασίλισσα για να να έχουν καλύτερο πλάνο οι φωτογράφοι. Η φωτογράφιση έγινε στο κάστρο Amalienborg και οι χρήστες του TikTok αργότερα το βάφτισαν “the princess shuffle”, σε απόσπασμα που επανακυκλοφόρησε αυτή την άνοιξη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Galler Prensesi Kate Türkiye Fan (@katemiddleton_turkey)

Σε άλλο σημείο του βίντεο η Kate χορεύει έναν παραδοσιακό χορό με ντόπιες γυναίκες στο Τουβαλού. Ήταν στη διάρκεια περιοδείας με τον πρίγκιπα William για το Διαμαντένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ το 2012. Στη συνέχεια, το βίντεο έδειχνε αποσπάσματα της Kate να χορεύει στο Εθνικό Ναυτικό Μουσείο. Αλλά και να κάνει στροφές στην αγκαλιά του αρκούδου Πάντινγκτον, το 2017. Ακόμη κάνει τον μαέστρο στο πλευρό του πρίγκιπα George και της πριγκίπισσας Charlotte στην Ουαλία το 2022. Επιπλέον, τραγουδά κατά τη διάρκεια μιας σχολικής επίσκεψης με το Place2Be το 2012.

Το κλιπ κλείνει με τον κορυφαίο χορό της Kate. Στη διάρκεια της περιοδείας στην Καραϊβική για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας, τον Μάρτιο του 2022, ο William και η Kate έδειξαν τις κινήσεις τους στο παραδοσιακό φεστιβάλ Garifuna στο Μπελίζ.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα