Kate Middleton: Έτοιμη για το ντεμπούτο της σε μουσικό βιντεοκλίπ;

14:25 28/8/2023 - Πηγή: InStyle

Φαίνεται πως η Kate Middleton ετοιμάζεται να μπει και στον χώρο της μουσικής.

Ο διάσημος DJ Jax Jones έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως η Kylie Minogue, ο Ed Sheeran και η Miley Cyrus. Τώρα έχει όνειρο να ενώσει τις δυνάμεις του με καμία άλλη παρά την Kate Middleton.

Ο

36χρονος μουσικός αποκάλυψε το όνειρό του, αφού ορίστηκε πρεσβευτής της εκστρατείας Shaping Us της πριγκίπισσας της Ουαλίας νωρίτερα φέτος. Είπε στη Sun πώς “μιλούσε με την ομάδα της πριγκίπισσας” με την ελπίδα ότι μπορεί μια μέρα αυτή να εμφανιστεί σε ειδικό οπτικό υλικό για μια μελλοντική εκπομπή. “Αυτό θα ήταν τέλειο, έτσι;”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη | Jax Jones | (@jaxjones)

Η πριγκίπισσα εγκαινίασε νωρίτερα φέτος την πρωτοβουλία Shaping Us, μια φιλόδοξη εκστρατεία που περιγράφεται ως “έργο ζωής” της και έχει ως στόχο να στρέψει το ενδιαφέρον στην κρίσιμη περίοδο της ανάπτυξης ενός παιδιού, από την εγκυμοσύνη έως την ηλικία των πέντε ετών.

Η εκστρατεία έχει την υποστήριξη πολλών διασήμων, όπως ο ράπερ Professor Green, η παρουσιάστρια Fearne Cotton, η πρώην τραγουδίστρια των Saturdays Rochelle Humes και η αρχηγός των Λιονταρίνων, Leah Williamson.

Ο Jax δήλωσε στη Sun: “[Η σχέση μου και της Kate] ξεκίνησε στο Ιωβηλαίο και μετά κάναμε παρέα στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Αρχίσαμε να μιλάμε όλοι – είναι σούπερ καλοί και σούπερ φιλόξενοι. Το να μου ζητηθεί να συμμετάσχω και να γίνω πρεσβευτής είναι πραγματική τιμή. Είναι πραγματικά προσγειωμένοι και θέλουν απλώς να κάνουν θετικά πράγματα.”

Ο DJ είναι πατέρας μιας κορούλας, της Lawanna, δύο ετών. Εξομολογήθηκε ότι φοβόταν μήπως κάνει κάτι λάθος όταν συνάντησε για πρώτη φορά το πριγκιπικό ζεύγος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη | Jax Jones | (@jaxjones)

Είπε: “Ανησυχούσα τόσο πολύ μήπως κάνω λάθος στους τίτλους. Έτσι, την πρώτη φορά που συναντάς μια πριγκίπισσα λες “Υψηλοτάτη” και μετά “κυρία”, αλλά σε κάνουν να νιώθεις τόσο άνετα. Συζητούσαμε πριν από την παρουσίαση και περάσαμε την ημέρα στο Κάστρο του Ουίνδσορ έχοντας έναν πραγματικό καταιγισμό ιδεών.“

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας δήλωσε ότι η εκστρατεία της για τα πρώτα χρόνια της ζωής της υπερβαίνει την “ανατροφή των παιδιών” και αφορά επίσης τη “διαμόρφωση της κοινωνίας μας” και τη δημιουργία ενός “κόσμου που δίνει μεγαλύτερη προσοχή στη φροντίδα.”

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό παραγωγό Roman Kemp, η Kate είπε ότι η ανάδειξη της σημασίας της πρώιμης παιδικής ηλικίας δεν έχει να κάνει με την άσκηση “πρόσθετης πίεσης” στους γονείς, αλλά ότι χρειάζονται “βοήθεια για την επαναπροσδιορισμό των προτεραιοτήτων της οικογενειακής ζωής.”

Keywords
Τυχαία Θέματα