Kate Middleton: Ο πρίγκιπας William ενημερώνει για την υγεία της

13:04 1/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Kate Middleton συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με την κατάσταση της υγείας της να προκαλεί ανησυχία στους ακολούθους της. Σε νέα δημόσια εμφάνιση του πρίγκιπα William υπήρξαν αρκετοί εκείνοι που βρέθηκαν κοντά του για να εκφράσουν τις θερμότερες

ευχές τους για τη σύζυγό του, πριγκίπισσα της Ουαλίας και τη στήριξή τους στην περιπέτεια που περνούν.

Ο πρίγκιπας William φρόντισε να καθησυχάσει τον κόσμο ενώ εμφανίστηκε χαμογελαστός και ευδιάθετος στην επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Νιούκαστλ.

Ok I think Children have set ambush todayLook at those cheeky faces waiting to say hi to Prince William as he left James’ place
When He waved bye, The Little Boy came forward for a full handshake and the other children jump in for a little convo
He really said: “Not so… pic.twitter.com/Jy3LYWswa8

— Canellecitadelle (@Canellelabelle) April 30, 2024

Μάλιστα, ένα νήπιο προσποιήθηκε ότι είχε γενέθλια για να τραβήξει την προσοχή του πρίγκιπα, καθώς ο William επισκέφθηκε το James’s Place, μια φιλανθρωπική οργάνωση για την πρόληψη των αυτοκτονιών στην πόλη. Ο 3χρονος Kevin ισχυρίστηκε ότι έχει γενέθλια με τον William να σκύβει μπροστά του, να του σφίγγει το χέρι και να το ρωτά αν είχε φάει τούρτα. Ωστόσο, το προσωπικό του παιδικού σταθμού Little Lotus παραδέχτηκε ότι στην πραγματικότητα δεν ήταν τα γενέθλια του Kevin αλλά ο μικρούλης ήθελε τόσο να μιλήσει στον William που είπε ψέματα.

“William, come here please, these are for Catherine.”

Maria Scott and Julie Cain gave Prince William flowers for his wife, Princess Catherine as he was leaving James’ Place Newcastle. pic.twitter.com/AlAVn2uVjh

— Prie (@RoyalDelhiite) April 30, 2024

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας συναντήθηκε με οικογένειες έξω από το James’s Place πριν από τα εγκαίνια του χώρου που προσφέρει δωρεάν θεραπεία σε άνδρες με τάσεις αυτοκτονίας. Το κέντρο είναι ένα από τα πολλά που ανήκουν στη φιλανθρωπική οργάνωση που ιδρύθηκε από την οικογένεια του James Wentworth-Stanley, ο οποίος αυτοκτόνησε σε ηλικία 21 ετών το 2006.

How adorable a moment is this Prince William The Prince of Wales at Low Carbon Materials in Seaham County Durham today to visit a Earthshot prize finalist and met this cute baby called Luca #PrinceWilliam #PrinceofWales
pic.twitter.com/HwzlrgTphR

Lee Hood (@Mofoman360) April 30, 2024

Ο αδελφός του Wentworth-Stanley είναι ο Harry Wentworth-Stanley, ο οποίος τον Ιούνιο του 2022 παντρεύτηκε την Cressida Bonas, πρώην σύντροφο του αδελφού του William, πρίγκιπα Harry.

Έξω από το κέντρο, η Julie Cain, 60 ετών, ρώτησε τον William: “Σας πειράζει να ρωτήσω πώς είναι η σύζυγος και τα παιδιά σας;“. Ο πρίγκιπας απάντησε: “Όλα πάνε καλά, ευχαριστώ. Ναι, είμαστε καλά”.

Prince William – Catherine and the children are doing well pic.twitter.com/2A8ynyasWZ

— HarrysGreySuit (@hrrysgreysuit) April 30, 2024

Στη συνέχεια έσφιξε το χέρι των συγκεντρωμένων που τον υποδέχθηκαν με λουλούδια, και πόζαρε για selfies με όσους του το ζήτησαν. Νωρίτερα μέσα στην ημέρα επισκέφθηκε το εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης της Low Carbon Materials, φιναλίστ για το περιβαλλοντικό βραβείο Earthshot το 2022.

Στις 22 Μαρτίου, η Kate Middleton προκάλεσε σοκ αποκαλύπτοντας ότι πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που έκανε μια εμφάνιση έστω μέσω οθόνης και υποβάλλεται σε θεραπεία κεκλεισμένων των θυρών, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, πρίγκιπα William, και τα τρία τους παιδιά: τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis.

Keywords
Τυχαία Θέματα