Kate Middleton: Ο πρίγκιπας William στην κλινική – Η βασίλισσα Camilla ενημερώνει για την υγεία του βασιλιά Καρόλου

19:30 20/1/2024 - Πηγή: InStyle

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στους Royals μετά τις τελευταίες εξελίξεις, τόσο σε βρετανικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Αναφερόμαστε φυσικά στις ειδήσεις που αφορούν στην υγεία της Kate Middleton και του βασιλιά Καρόλου.

O πρίγκιπας William επισκέφθηκε την Kate Middleton
στην κλινική

Ο πρίγκιπας William εντοπίστηκε την Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου, να επισκέπτεται το νοσοκομείο του Λονδίνου. Εκεί όπου αναρρώνει η σύζυγός του, μετά την εγχείρηση στην κοιλιά. Το παλάτι ανακοίνωσε την Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου, ότι η Kate υποβλήθηκε σε μια προγραμματισμένη επέμβαση. «Η επέμβαση ήταν επιτυχής. Θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες, προτού επιστρέψει στο σπίτι της. Μετά θα συνεχίσει εκεί την ανάρρωσή της. Με βάση τις ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντά της πριν από το Πάσχα» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το παλάτι υπογράμμισε ότι περαιτέρω ενημερώσεις για την υγεία της θα δοθούν όταν υπάρξουν σημαντικές νέες πληροφορίες προς δημοσίευση. «Η πριγκίπισσα Kate ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της. Ακόμη, την επιθυμία της να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της» τονίζεται.

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τις επερχόμενες υποχρεώσεις της. Ανυπομονεί να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό».

O πρίγκιπας William ακύρωσε τις εμφανίσεις του @ravenblack740

original sound – ravenblack740

Μια πηγή αποκάλυψε στο Us Weekly ότι ο William ακύρωσε δύο εμφανίσεις εκτός Βρετανίας. Φυσικά, το έκανε για να υποστηρίξει την Kate μετά την επέμβαση. Ακόμη, θα αναλάβει περισσότερα καθήκοντα φροντίδας των παιδιών εν μέσω της ανάρρωσής της.

Ενώ λοιπόν ο William απομακρύνεται για λίγο από τα δημόσια καθήκοντά του, η βασίλισσα Camilla συνεχίζει κανονικά. Αναφορικά με την υγεία του βασιλιά Καρόλου, το παλάτι ανακοίνωσε ότι θα υποβληθεί σε «διορθωτική επέμβαση για διευρυμένο προστάτη». Ακόμη, διευκρίνισε ότι «η κατάσταση της Αυτού Μεγαλειότητας είναι καλοήθης».

Ο μονάρχης θα αναβάλει τις δημόσιες υποχρεώσεις του για μια σύντομη περίοδο ανάρρωσης, σύμφωνα με το παλάτι.

Η Camilla ενημερώνει για την υγεία του βασιλιά Καρόλου @dailymailroyals Queen Camilla says King is ‘fine’ as he awaits treatment for an enlarged prostate. #royal #queen #queencamilla #kingcharles #fyp #royaltok #royalfamily #breaking ♬ original sound – Daily Mail Royals

Και η Camilla μοιράστηκε μια ενημέρωση σχετικά με την υγεία του συζύγου της. Kατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στην γκαλερί The Aberdeen Art Gallery στη Σκωτία την Πέμπτη, δήλωσε: «Είναι καλά, ευχαριστώ. Ανυπομονεί να επιστρέψει στη δουλειά».

Οι διπλές ιατρικές ανακοινώσεις πάντως προκάλεσαν ανησυχία σε πολλούς οπαδούς της μοναρχίας. Όπως λένε, η βασιλική οικογένεια είναι αποδυναμωμένη.

Keywords
Τυχαία Θέματα