Kate Middleton-Πρίγκιπας William: Τα σχέδια τους για το 2024 μόλις διέρρευσαν

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William έχουν αρχίσει να προγραμματίζουν όσα θα κάνουν το 2024. Μάλιστα, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, έχουν οριστικοποιήσει πολλά από τα σχέδιά τους. Τουλάχιστον, όσον αφορά το πρώτο μέρος του επόμενου έτους.

Πριν ασχοληθούν όμως με τις βασιλικές τους υποχρεώσεις, προηγούνται τα καλέσματα της Πρωτοχρονιάς.

Αυτά περιλαμβάνουν και μια συνάντηση με την οικογένεια της δούκισσας. Μετρά άλλωστε πλέον και νέο μέλος, τον ανιψιό της, Inigo- γιο του αδελφού της James Middleton και της συζύγου του Alizee Thevenet.

Ακόμη, πρέπει να τακτοποιήσουν την επιστροφή των παιδιών τους στο σχολείο. Για τον George αυτό σημαίνει και μια σημαντική μετάβαση: Τη φοίτησή του σε οικοτροφείο. Τα πιο πιθανά είναι το Eton College ή το Marlborough, στο οποίο φοίτησε η μητέρα του και επισκέφθηκαν πρόσφατα οικογενειακώς.

Kate Middleton-Πρίγκιπας William: Τα σχέδιά τους για το 2024

Το 2024 λοιπόν θα τους βρει να πραγματοποιούν διεθνή ταξίδια. Μάλιστα, το ζευγάρι αναμένεται να ταξιδέψει στη Ρώμη το νέο έτος. Η Kate Middleton πέρυσι δεν ταξίδεψε καθόλου στο εξωτερικό με επίσημη ιδιότητα, ενώ ο Wiliam πήγε για λίγες ημέρες στην Πολωνία. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την επίσκεψη στα βρετανικά στρατεύματα στα σύνορα με την Ουκρανία. Ήθελε έτσι να δείξει την υποστήριξή του στους πρόσφυγες. Ταξίδεψε επίσης στη Σιγκαπούρη για την τρίτη απονομή του βραβείου Earthshot.

Τη νέα χρονιά, το βασιλικό ζεύγος θα προχωρήσει επίσης τις τρέχουσες εκστρατείες του. Αυτές είναι η πρωτοβουλία Homewards του πρίγκιπα William, για την ενίσχυση των αστέγων και το πρόγραμμα «Shaping Us» της Kate Middleton, το οποίο υποστηρίζει την ανάπτυξη της πρώιμης παιδικής ηλικίας. Αργότερα μέσα στη χρονιά, ο William θα προωθήσει το βραβείο Earthshot.

«Υποστηρίζουν εξαιρετικά ο ένας τον άλλον και το έργο του. Ο William είναι πολύ περήφανος για όσα πετυχαίνει η Kate. Ομοίως, εκείνη είναι τεράστια οπαδός του σε όσα έχει πετύχει με το Homewards και το Earthshot», λέει πηγή του παλατιού στο περιοδικό PEOPLE.

Ακόμη, θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Ο υποστηρικτικός τους ρόλος ήταν εμφανής και τον Οκτώβριο, όταν βοήθησαν στην υποδοχή του προέδρου της Νότιας Κορέας κατά την επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ακόμη, και όταν συνέβαλαν στην υποδοχή του διπλωματικού σώματος στην ετήσια δεξίωση του παλατιού.

Όσον αφορά το «Shaping Us» της Kate Middleton, το 2024 θα εστιάσει στον τρόπο που οι επιχειρήσεις μπορούν να βοηθήσουν οικογένειες με μικρά παιδιά. Η πρωτοβουλία «Shaping Us» μπορεί άλλωστε να ξεκίνησε πριν από σχεδόν ένα χρόνο, αλλά η δούκισσα την προετοίμαζε επί μια δεκαετία. «Ήταν μελετηρή και πραγματικά αφιέρωσε χρόνο για να κατανοήσει το θέμα. Ήθελε να σκεφτεί πραγματικά πώς μπορεί να πάει τα πρώτα χρόνια. Απώτερος σκοπός της ήταν να ευαισθητοποιηθεί όλη η κοινωνία».

Τέλος, από το πρόγραμμά τους για το 2024 δε θα λείψουν οι τακτικές επισκέψεις στην Ουαλία. Ακόμη, σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν οικογενειακές εκδρομές και επίσημες εμφανίσεις στο πλευρό του βασιλιά και της βασίλισσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα