Kate Middleton: Προσέλαβε προσωπικό γραμματέα και “σπάει” το Διαδίκτυο

12:31 5/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Kate Middleton μπορεί να αναρρώνει στην ησυχία του σπιτιού της μετά την επέμβαση, αλλά προετοιμάζεται για τις απαιτητικές υποχρεώσεις που θα ακολουθήσουν με την επιστροφή της στο προσκήνιο.

Έτσι, προσέλαβε προσωπικό γραμματέα, στο τέλος Φεβρουαρίου, καθώς εδώ και έναν χρόνο δεν είχε την απαιτούμενη βοήθεια. Πλέον στη θέση του προσωπικού γραμματέα της πριγκίπισσας της Ουαλίας θα είναι ο αντισυνταγματάρχης Tom White,

ο οποίος θα ηγηθεί του προσωπικού της.

Η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να μένουν άφωνοι. Οχι με την είδηση της πρόσληψης, αλλά με την εικόνα του αντισυνταγματάρχη, καθώς είναι ολόιδιος με σταρ του τένις Roger Federer. Οι φωτογραφίες του White προκάλεσαν παραλήρημα στο διαδίκτυο σχετικά με την ομοιότητά του με τον Federer.

Lieutenant Colonel Tom White, the Queen's former equerry, has been appointed as Catherine's private secretary.

Nice tie! pic.twitter.com/l6Y1pf81Qt

— The Royal Rogue (@the_royal_rogue) February 22, 2024

“Ωχ, μοιάζει με τον Roger Federer”, έγραψε ένας χρήστης στο X και πολλοί χρήστες συμφώνησαν ότι η ομοιότητα ήταν ανατριχιαστική.

Το περασμένο καλοκαίρι, η Kate βρέθηκε στο γήπεδο με τον 42χρονο Federer για μια ξενάγηση στα παρασκήνια του προγράμματος Ball Boys and Girls στο Ουίμπλεντον, και οι δύο τους κάθισαν μαζί στο γήπεδο τη δεύτερη ημέρα του πρωταθλήματος τένις. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι προστάτιδα του All England Lawn Tennis and Croquet Club και ο Federer δήλωσε στους New York Times ότι απολάμβανε να παρακολουθεί το Ουίμπλεντον μαζί της.

#Europe #RoyaumeUni #KateMiddleton #TomWhite #Secrétaire

Kate Middleton : qui est Tom White, son nouveau secrétaire particulier et sosie de Roger Federer ? https://t.co/namC7RDKFP

— Mermoz (@Mermoz718) February 28, 2024

“Ήταν πολύ διασκεδαστικό να κάθομαι δίπλα στην πριγκίπισσα Catherine. Την ξέρω αρκετά καλά”, δήλωσε ο θρύλος του τένις, ο οποίος αποσύρθηκε από το άθλημα το 2022. “Είναι φανατική οπαδός του τένις και παίζει και η ίδια”.

Παρόλο που ο White είναι νέος στην ομάδα της Kate, είναι πολύ εξοικειωμένος με την εργασία για τη βασιλική οικογένεια, καθώς πιο πρόσφατα υπηρέτησε ως ιπποκόμος της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ.

Αν και η βασίλισσα μείωσε τις δημόσιες εμφανίσεις της στα τελευταία χρόνια της εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, ο White εθεάθη στο πλευρό της στη διαφοροποιημένη γιορτή Trooping the Colour το καλοκαίρι του 2021 και ξανά στο Royal Windsor Horse Show.

Kate Middleton’s New Private Secretary Bears Striking Resemblance to Roger Federer. #KateMiddleton #PrincessofWales https://t.co/8pi2TARXHv

— Bilal Ahmed (@latestosint) March 5, 2024

Ο βοηθός ήταν επίσης παρών για να υποδεχθεί τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας Boris Johnson στο κάστρο Μπαλμόραλ στις 6 Σεπτεμβρίου 2022, όπου παραιτήθηκε από τη θέση του για να περάσει ο ρόλος του στη Liz Truss. Οι συναντήσεις ήταν οι τελευταίες ακροάσεις της βασίλισσας Ελισάβετ πριν από τον θάνατό της δύο ημέρες αργότερα, σε ηλικία 96 ετών.

Σύμφωνα με την Telegraph, ο White εντάχθηκε στην ομάδα του Παλατιού του Μπάκιγχαμ το 2020, αφού υπηρέτησε στους Βασιλικούς Πεζοναύτες. Ενώ υπηρετούσε στο Αφγανιστάν το 2009, ο στρατιώτης, 22 ετών τότε, βοήθησε να σταματήσει μια βομβιστική επίθεση σε σχολείο από τους Ταλιμπάν, αφού εντοπίστηκαν καλώδια κάτω από την πόρτα μιας τάξης πριν την έκρηξη.

BREAKING : Boris Johnson has arrived at Balmoral Castle to Tender his resignation to The Queen.

He was greeted by Her Majesty’s Private Secretary, Sir Edward Young, and Equerry, Lieutenant Colonel Tom White. pic.twitter.com/oOO8PzYo0W

Royal Central (@RoyalCentral) September 6, 2022

Η Telegraph ανέφερε ότι ο White πήγε στην πρώτη εκδήλωση για το Shaping Us της Kate στο Λονδίνο τον Νοέμβριο και ήταν έτοιμος να καλύψει μια θέση που ήταν ανοιχτή για περισσότερο από ένα χρόνο. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε στηριχθεί προηγουμένως στη Hannah Cockburn-Logie ως προσωπική γραμματέα από το 2020 έως το 2022, προτού αυτή αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους. Η Cockburn-Logie αντικατέστησε την Catherine Quinn στον βασιλικό ρόλο, η οποία ήταν προσωπική γραμματέας της Kate από το 2017 έως το 2019. Τότε, η Daily Mail ανέφερε ότι οι δύο τους αποχώρησαν με τις “καλύτερες σχέσεις”.

Keywords
Τυχαία Θέματα