Kate Middleton: Στο νοσοκομείο για τρίτη ημέρα – Ο William ακυρώνει το πρόγραμμά του

14:30 18/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η Kate Middleton πέρασε δεύτερη νύχτα στο νοσοκομείο έπειτα από εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα. Η είδηση για την περιπέτεια υγείας της προκάλεσε αναστάτωση και ανησυχία στον βρετανικό λαό. Ο σύζυγός της πρίγκιπας William, όπως και οι γονείς και τα αδέλφια της ακύρωσαν υποχρεώσεις για να στηρίξουν την αγαπημένη τους στην ανάρρωσή της. Και παράλληλα, να φροντίσουν τον George, τη Charlotte και τον Louis.

Η

Kate λέγεται ότι είναι καλά καθώς αναρρώνει μετά την επέμβαση στην London Clinic στο Marylebone που αποκαλύφθηκε την ίδια μέρα που ο βασιλιάς Κάρολος ανακοίνωσε ότι κάνει ένα μικρό διάλειμμα για θεραπεία λόγω διόγκωσης του προστάτη.

Στο πλευρό της Kate o William

Με τον πρίγκιπα William να παίρνει επίσης άδεια για να φροντίσει τη σύζυγο και τα παιδιά του, τα τρία σημαντικότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα λείψουν από τα καθήκοντά τους τις επόμενες εβδομάδες με τους ειδικούς να λένε ότι με τον Harry και τη Meghan στις ΗΠΑ και τον Andrew στον “πάγο”, υπάρχει μόνο η πριγκίπισσα Anne και ο αδελφός της πρίγκιπας Edward για να επιστρατευτούν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Η Kate δεν αναμένεται να επιστρέψει στις δημόσιες εκδηλώσεις πριν από το Πάσχα, και ο σύζυγός της θα είναι στο πλευρό τόσο της συζύγου του όσο και των παιδιών όσο χρειαστεί. Οι όποιες βασιλικές υποχρεώσεις ή ταξίδια είχαν στο ημερολόγιο τους ο William και η Kate για τους επόμενους μήνες επίσης δεν θα πραγματοποιηθούν πλέον εν μέσω εικασιών ότι θα ταξίδευαν μαζί στην Ιταλία τον Μάρτιο.

Οι γονείς της Kate, Carole και Michael Middleton και τα αδέλφια της Pippa Matthews και James Middleton έχουν ήδη συσπειρωθεί και βοηθούν την ανάρρωσή της στο σπίτι της στο Ουίνδσορ, το οποίο βρίσκεται κοντά στα δικά τους σπίτια.

Η φύση της κατάστασης της Kate δεν έχει αποκαλυφθεί αν και το Παλάτι του Κένσινγκτον επιβεβαίωσε ότι δεν σχετίζεται με καρκίνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Η “μεγάλη τριάδα” της βασιλικής οικογένειας είναι εκτός δράσης επειδή τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αποκάλυψαν επίσης χθες ότι ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ θα μεταβεί στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα για να υποβληθεί σε “διορθωτική επέμβαση” για διευρυμένο προστάτη.

Οι δύο ενημερώσεις για την υγεία των βασιλικών προσώπων έγιναν με διαφορά 90 λεπτών η μία από την άλλη, με το παλάτι του Κένσινγκτον να έρχεται πρώτο στις 14:00 και το παλάτι του Μπάκιγχαμ να ακολουθεί στις 15:30.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και η κατάστασή της δεν ήταν κάτι που εξελίχθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

Ο πρίγκιπας θα αναβάλει επίσης ορισμένες υποχρεώσεις, καθώς στηρίζει την οικογένειά του, και δεν θα αναλάβει επίσημα καθήκοντα όσο η σύζυγός του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Επίσης, δεν θα αναλάβει επίσημα καθήκοντα κατά την άμεση περίοδο μετά την επιστροφή της Kate στο σπίτι. Οι βασιλικοί βοηθοί θα παρέχουν ένα αναθεωρημένο πρόγραμμα για τον William εν ευθέτω χρόνω.

Keywords
Τυχαία Θέματα