Kate Middleton: Το τηλεφώνημα που άλλαξε τη ζωή της την άνοιξη του 2007

Ήταν η στιγμή που η Kate Middleton πίστεψε ότι όλα είχαν τελειώσει. Πέντε χρόνια σχέσης με τον πρίγκιπα William είχαν πέσει στο κενό.

Η Kate Middleton ήταν 25 χρόνων. Δούλευε ως υπεύθυνη αγορών για την Jigsaw, σύμφωνα με τη συγγραφέα Tina

Brown, όταν ο κόσμος της γκρεμίστηκε. Ήταν μια ανοιξιάτικη ημέρα του 2007, σ’ έναν χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.

Happy Halloween

I wonder how the Waleses will be celebrating the spooky day?

Here is the Princess of Wales (then Kate Middleton) dressed up for a spooky party hosted by her sister Pippa Middleton in 2007 pic.twitter.com/YASrXlSuOd

Queen Catherine (@TheRoyalWales) October 31, 2023

Η Kate γνώρισε τον William το 2001, στο Πανεπιστήμιο του St Andrews. Ωστόσο, έως το 2007, με τον William να ακολουθεί στρατιωτική καριέρα, περνούσαν όλο και περισσότερο χρόνο χώρια.

Η βόμβα του χωρισμού

Η Kate δούλευε στο γραφείο της στην Jigsaw όταν έλαβε το απαίσιο τηλεφώνημα. “Ας τελειώνουμε!” Ήταν Απρίλιος του 2007. Όπως γράφει η Brown στο best seller, “Palace Papers” o William έριξε τη βόμβα του χωρισμού.

“Έφυγε από μια συνάντηση και επί μία ώρα περπατούσε γύρω από το πάρκινγκ ενώ είχε μία συζήτηση εκ βαθέων για μία ώρα, που την άφησε κομμάτια”

Η Jigsaw της έδωσε άδεια και η Kate επέστρεψε στο σπίτι της στο Bucklebury. Ευτυχώς, η μητέρα της, Carole, ήταν εκεί για να βοηθήσει. Πήγε την Kate στην έκθεση Tέχνης ενός φίλου της στο Δουβλίνο. Στη συνέχεια, όταν επέστρεψαν, την περίμενε μια δουλειά στη σύνταξη και την επιμέλεια καταλόγων για το Party Pieces.

Η μικρότερη αδελφή της Pippa, πρόσφατη απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, άρχισε να βγαίνει με την Kate. Οι αδελφές βίωσαν τις δονήσεις του “Girls Just Wanna Have Fun””, σύμφωνα με την Brown.

Η Kate, τότε 25 χρόνων, ήταν αποφασισμένη να δείξει σε όλους -και ιδίως σε ένα άτομο συγκεκριμένα- ότι ζούσε τη ζωή στο έπακρο.

14 years ago #OnThisDay March 13, 2007.
Prince William and Kate Middleton attends day 1 of the Cheltenham Horse Racing Festival in Cheltenham, England. #DuchessofCambridge #DukeofCambridge pic.twitter.com/GHV3zrxHGU

— penelope (@walesmoments) March 13, 2021

Μίνι φορέματα και κοντές φούστες αναδείκνυαν την καλλίγραμμη σιλουέτα και έδειχναν στον William τι ακριβώς έχανε.

Η Kate προσκλήθηκε επίσης από μια στενή της φίλη να λάβει μέρος σε μια ομάδα κωπηλασίας μόνο για γυναίκες με την ονομασία The Sisterhood. Τα 21 κορίτσια προκάλεσαν την ομάδα αγοριών The Brotherhood να διασχίσουν τη Μάγχη με μια βάρκα για φιλανθρωπικό σκοπό. Η Kate έδειχνε απολύτως εντυπωσιακή στο πηδάλιο, ενώ η ομάδα της έκανε προπόνηση τρεις φορές την εβδομάδα στον Τάμεση. Ωστόσο, τελικά αποχώρησε από το εγχείρημα.

Η ζήλια λειτούργησε… ενωτικά

Αν ο στόχος ήταν να κάνει τον William να ζηλέψει, προφανώς τα κατάφερε. Έως τον Ιούνιο ο William είχε καταλάβει ότι η πρώην του δεν ήταν αμελητέα ποσότητα. Αντιθέτως, ήταν εξίσου κελεπούρι με αυτόν, σύμφωνα με τη συγγραφέα. “Όμορφη, σίγουρη για τον εαυτό της και με βασιλική λάμψη πλέον, η Kate θα μπορούσε να γίνει σύζυγος ενός δούκα ή ενός δισεκατομμυριούχου μέσα σε ένα λεπτό”.

Ευτυχώς, ο χωρισμός τους ήταν σύντομος. To ζευγάρι επανασυνδέθηκε λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούνιο.

Εκείνη την εποχή υπήρχαν αναφορές ότι ο William τα ξαναέφτιαξε με την Kate στο πάρτι των 25ων γενεθλίων του Sam Waley-Cohen στην έπαυλη της οικογένειάς του στην Οξφόρδη. Εκεί λένε οι πηγές, οι δυο τους αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί.

On this day 2007.kate Middleton training for The Sisterhood Challenge on the River Thames.#catherineduchessofcambridge #katemiddleton #duchessofcambridge #riverthames #sisterhoodchallenge #rowing #boating

https://t.co/tC5zl9UcBP via https://t.co/B9sh3ew40R pic.twitter.com/2I2qWgELR1

— Rookie (@royalfocus1) August 1, 2020

Μάλιστα, η Kate ήταν παρούσα στη συναυλία μνήμης για τη μητέρα του, πριγκίπισσα Diana, στο Ουέμπλεϊ την επόμενη εβδομάδα.

Στη συνέντευξη για τον αρραβώνα τους το 2010, η Kate μίλησε για το διάστημα που έμειναν χώρια. “Εκείνη την εποχή δεν ήμουν πολύ χαρούμενη γι’ αυτό, αλλά με έκανε πιο δυνατό άνθρωπο” είπε.

“Ανακαλύπτεις πράγματα για τον εαυτό σου που ίσως δεν είχες συνειδητοποιήσει, νομίζω ότι μπορεί να σε απορροφήσει αρκετά μια σχέση όταν είσαι νεότερος και πραγματικά εκτίμησα εκείνο τον χρόνο για μένα, αν και δεν το πίστευα τότε”.

Ο William πρόσθεσε επίσης ότι “απλά πήραν λίγο χώρο” καθώς οι δυο τους μεγάλωναν.

Keywords
Τυχαία Θέματα