Kate Middleton: Το βλέμμα λατρείας στον πρίγκιπα William κάνει τους θαυμαστές της να παραληρούν

13:18 20/6/2023 - Πηγή: InStyle

Ο έρωτας της Kate Middleton για τον πρίγκιπα William γίνεται όλο και πιο δυνατός με το πέρασμα του χρόνου. Τουλάχιστον αυτό ομολογεί το βλέμμα και το χαμόγελό της, όταν η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρίσκεται κοντά στον σύζυγό της.

Παρά τις φήμες ότι δεν είναι όλα ρόδινα στον γάμο τους, οι δυο τους δείχνουν να έχουν χτίσει μία σχέση δυνατή και σταθερή. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια έχουν παραβεί και τους άγραφους κανόνες του

βασιλικού πρωτοκόλλου που θέλει τα ζευγάρια της βασιλικής οικογένειας να αποφεύγουν τα αγγίγματα και τις τρυφερές χειρονομίες δημοσίως.

Σε αρκετές περιπτώσεις είδαμε το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας να ανταλλάσσει ένα γλυκό φιλί, τρυφερές αγκαλιές, απαλά αγγίγματα ή χειρονομίες όλο αγάπη.

Αυτήν τη φορά ένα και μόνο βλέμμα ανάμεσα στην Kate Middleton και τον πρίγκιπα William, κατά τη διάρκεια της τελετής του Order of the Garter, ήταν αρκετό για να ξεσηκώσει τους βασιλικούς θαυμαστές.

The Moment Prince William spotted his Fair lady, Catherine & The Duke of Edinburgh his Grand duchess #MarryWellMates #StrongMarriages #PrinceandPrincessofWales #DukeandDuchessofEdinburgh pic.twitter.com/Eh2CS8ATPI

— Canellecitadelle (@Canellelabelle) June 19, 2023

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας συγκεντρώθηκαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ για να λάβουν μέρος στην ιστορική τελετή. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίστηκε ευδιάθετη καθώς στεκόταν έξω από το Κάστρο για να παρακολουθήσει τον πρίγκιπα William στην πομπή.

Αυτός ήταν ντυμένος με παραδοσιακή ρόμπα και πλουμιστό καπέλο καθώς περπατούσε μαζί με τον θείο του πρίγκιπα Edward. Στη διάρκεια της πομπής, ο πρίγκιπας απεικονίστηκε να κοιτάζει προς την κατεύθυνση της συζύγου του.

Your tweets @lovefamilywales @Canellelabelle @CindyWh44947139 @bhawk_mom https://t.co/vpwllbbC81

— WCGCL (@cambridges4all) June 19, 2023

Επιπλέον, οι θαυμαστές παρατήρησαν ότι η συγκινητική φωτογραφία ήταν σχεδόν πανομοιότυπη με μία που είχε τραβηχτεί κατά την ίδια τελετή, το 2014.

History is repeating itsefWilliam and Catherine have just recreated a scene that is over 12 years old Before Marriage when she was just his girlfriend & After 12 years of marriage

Keywords
Τυχαία Θέματα