Kate-William: Συντετριμμένοι από τις εικασίες για τον γάμο τους – Ετοιμάζουν την απάντησή τους

13:07 17/3/2024 - Πηγή: InStyle

Ο William και η Kate λέγεται ότι είναι “συγκλονισμένοι και συντετριμμένοι” από τις εικασίες για τον γάμο τους που διατυπώνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, ενδεχομένως να αναφερθούν στην κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας στις δημόσιες υποχρεώσεις τους τον επόμενο μήνα, δήλωσαν στενοί της φίλοι.

Η Kate δεν έχει κάνει επίσημη δημόσια εμφάνιση από τότε που υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιά στις 16 Ιανουαρίου, πυροδοτώντας θεωρίες

συνωμοσίας και φήμες σχετικά με την άγνωστη κατάσταση της υγείας της.

Οι φήμες πήραν φωτιά όταν η ίδια ανέλαβε δημοσίως την ευθύνη για την επεξεργασμένη οικογενειακή φωτογραφία που κυκλοφόρησε από το Παλάτι του Κένσινγκτον την Ημέρα της Μητέρας. Προηγουμένως, έξι από τα κορυφαία πρακτορεία φωτογραφιών στον κόσμο είχαν αποσύρει το επίμαχο στιγμιότυπο, λόγω ανησυχίας ότι είχε “χειραγωγηθεί”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Εκτός το έντονο photoshop που είχε υποστεί η φωτογραφία, οι χρήστες των social media παρατήρησαν πως η Kate σε μία σπάνια κίνηση από μέλος της βασιλικής οικογένειας, δεν φορούσε κοσμήματα και κυρίως πόζαρε χωρίς να φορά τη βέρα ή το δαχτυλίδι αρραβώνων της, κάτι που πυροδότησε πολλαπλές αβάσιμες θεωρίες στο διαδίκτυο σχετικά με την κατάσταση του γάμου της.

Παρά αυτές τις ταραχώδεις εβδομάδες, αναμένεται ότι θα τηρήσουν την παράδοση της δημοσίευσης μιας νέας φωτογραφίας με αφορμή τα γενέθλια των παιδιών τους, ενώ η επόμενη θα είναι του πρίγκιπα Louis στις 23 Απριλίου. Ακόμη επισημαίνεται ότι θα χρησιμοποιήσουν τα γενέθλια του μικρότερου γιου τους ως ευκαιρία για να αναφερθούν στην περιπέτεια υγείας της Kate.

“Είναι πιο ανοιχτοί όταν βγαίνουν έξω και αλληλεπιδρούν με το κοινό και μπορώ να φανταστώ έναν κόσμο στον οποίο η πριγκίπισσα θα μπορούσε να συζητήσει την ανάρρωσή της έξω από τις υποχρεώσεις της”, δήλωσε πηγή στους Sunday Times. “Αν επρόκειτο να το κάνει, έτσι θα το έκανε. Εκτιμούν την αγάπη και τη στοργή του κοινού για τα παιδιά τους και γνωρίζουν ότι υπάρχει όρεξη του κοινού να τα δει στα γενέθλιά τους”, πρόσθεσε ένας βοηθός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Αν και γίνεται κατανοητό ότι δεν έχει ληφθεί καμία “σταθερή απόφαση”, το ζευγάρι έχει κλονιστεί μετά τη διαδικτυακή υστερία γύρω από την υγεία της Kate.

Η εφημερίδα Sunday Times επικαλείται έναν φίλο που δήλωσε: “Θα θέλουν να είναι ξεκάθαροι και πιο ανοιχτοί, αλλά θα το κάνουν όταν νιώσουν έτοιμοι. Θα περίμενα ότι αυτό θα είναι το ένστικτό της και θα είναι δική της απόφαση. Δεν πρόκειται να βιαστούν”.

Μια πηγή από το περιβάλλον της Kate υποστήριξε ότι το μόνο που σκόπευε να κάνει ήταν να “δώσει λίγη χαρά” και να κυκλοφορήσει μια καθησυχαστική εικόνα για να ευχαριστήσει το κοινό για τη συνεχή υποστήριξή του.

Η πριγκίπισσα δεν αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά της πριν από τις 17 Απριλίου, όταν τα τρία παιδιά της θα επιστρέψουν στο σχολείο τους, μετά τις διακοπές του Πάσχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα