Kendall Jenner: Αφήνει ελάχιστα στη φαντασία με το στρινγκ μπικίνι της και προκαλεί φρενίτιδα

23:41 5/1/2024 - Πηγή: InStyle

Φρενίτιδα προκάλεσε η Kendall Jenner στους θαυμαστές της αφού πόζαρε με ανύπαρκτο μπικίνι στην ακρογιαλιά των Μπαρμπέιντος.

Το μοντέλο πέρασε τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς στον εξωτικό προορισμό και φρόντισε να ανεβάσει στα ύψη τη θερμοκρασία με τις αποκαλυπτικές πόζες της.

Η Kendall, που πολλοί τη θεωρούν την ομορφότερη της οικογένειας Kardashian/Jenner, φορούσε ένα στρινγκ μπικίνι που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία, ποζάροντας δίπλα στο κύμα. Το μοντέλο κοιτάζει σαγηνευτικά τον φακό επιδεικνύοντας την άψογη σιλουέτα της, ενώ σε κάποια από τα στιγμιότυπα επιδεικνύει τους σμιλεμένους γλουτούς της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Φυσικά οι φωτογραφίες προκάλεσαν παραλήρημα στο Instagram. “Η δήλωσή της: Δεν κυνηγάω, προσελκύω, είναι απόλυτα προφανής. Είναι τόσο τέλεια” έγραψε ένας χρήστης. “Η πιο όμορφη των Kardashian” ήταν άλλο σχόλιο. Και ακολούθησαν πολλά ακόμη: “Ένα όμορφο σώμα χωρίς χειρουργείο”. “Γιατί έπρεπε να γεννηθώ έτσι;”, “Ω Θεέ μου, καλή μας χρονιά!”. “Καυτή!”. “Εγώ όταν είμαι στην κορύφωση της τρέλας μου νιώθω σαν να σου μοιάζω, σ’ αγαπώ“

Keywords
Τυχαία Θέματα