Kim Kardashian: Δράμα στο Παρίσι – Τη σνόμπαρε… πάλι η Anna Wintour;

10:19 30/9/2023 - Πηγή: InStyle

Δράμα στο Παρίσι. Εκεί όπου η Victoria Beckham παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τη νέα της κολεξιόν και είχε πολλούς διάσημους καλεσμένους, οι οποίοι κάθισαν στην πρώτη σειρά για να παρακολουθήσουν το show της στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας.

Φυσικά, ανάμεσα στις προσωπικότητες που ξεχώρισαν ήταν η θρυλική Anna Wintour, διάσημη για το παγωμένο και επιλεκτικό ύφος της. Για άλλη

μια φορά η εκδότρια της Vogue φάνηκε να σνομπάρει την Kim Kardashian, οταν αυτή κάθισε δίπλα της για να παρακολουθήσει την επίδειξη της Victoria Beckham. Οι χρήστες του διαδικτύου παρατήρησαν πως η Wintour σηκώθηκε σχεδόν αμέσως αφού η reality star κάθισε δίπλα της και άλλαξε θέσεις, δείχνοντας τη δυσαρέσκειά της και “ρίχνοντας πόρτα” άλλη μια φορά στην Kardashian.

Fans think ‘pissed’ Anna Wintour changed seat when Kim Kardashian sat down at Victoria Beckham fashion show https://t.co/up43xCoQNz pic.twitter.com/Km8hi8YBpw

— Page Six (@PageSix) September 29, 2023

Άλλωστε, την πρώτη φορά που είχαμε δει τη Wintour να σνομπάρει την Kardashian, ήταν όταν η ιδρύτρια των SKIMS πήγε να τη χαιρετίσει και η εκδότρια της Vogue έστρεψε το κεφάλι επιλέγοντας να μιλήσει στη Sarah Jessica Parker δείχνοντας στην τηλεπερσόνα τα… παγωμένα της συναισθήματα.

Photos and video from the Victoria Beckham fashion show have sparked speculation that Anna Wintour got up and changed seats to avoid Kim Kardashian, but an insider denies the claims. pic.twitter.com/0RGqGoEWYy

— New Kid (@ijustpoststufff) September 29, 2023

Fans convinced Anna Wintour snubs Kim Kardashian for delaying fashion showhttps://t.co/8qRTrr1BuG pic.twitter.com/tJoXiyumlO

Mirror Celeb (@MirrorCeleb) September 30, 2023

Ωστόσο, το Page Six επιβεβαίωσε ότι η 73χρονη Wintour και η 42χρονη Kardashian κάθονταν η μία δίπλα στην άλλη καθ’ όλη τη διάρκεια της επίδειξης της Beckham.

Το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει την Kim να κάθεται δίπλα στην γκουρού της μόδας κι εκείνη κρατά τα χέρια σταυρωμένα ενώ στρέφει όλη την προσοχή της στον David Beckham που κάθεται δίπλα της αγνοώντας επιδεικτικά την Kardashian. Κάποια στιγμή τη βλέπουμε στο βίντεο να σηκώνεται και να… εξαφανίζεται προκαλώντας χαμό στα social media.

Kim Kardashian arriving at Victoria Beckham ss24 pic.twitter.com/iMbQrd5C1u

— ➳❥ (@VANITYxVAULT) September 29, 2023

“Αισθάνομαι άσχημα” φέρεται να λέει η Kim στον David αν και δεν επιβεβαιώθηκε με κάποιο ηχητικό αυτό. “Η Anna έφυγε;” αναρωτήθηκε ένας χρήστης. “Η Anna είπε αντίο” έγραψε άλλος. “Ω Kimberly καλύτερα να διορθώσετε αυτή τη σύνδεση με την Anna,” ήταν άλλη αντίδραση. “Όχι η Anna“, πρόσθεσε ένας χρήστης με άλλον να συμπληρώνει: “Η Anna ΕΦΥΓΕ!” “Η Anna ήταν τσαντισμένη” επεσήμανε επόμενος.

Kim Kardashian and Anna Wintour at Victoria Beckham SS24 pic.twitter.com/uRJJTsbUZz

live performances that changed history (@iconikperformer) September 29, 2023

Όμως, το Page Six επιβεβαίωσε ότι η Kardashian και η Wintour παρακολούθησαν ολόκληρη την επίδειξη καθισμένες η μία δίπλα στην άλλη και μάλιστα φωτογραφήθηκαν να συνομιλούν όταν το στέλεχος των μέσων ενημέρωσης αποχώρησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα