Kim Kardashian: Η ξεκαρδιστική “μπηχτή” της Chicago στη μαμά της

20:56 15/5/2023 - Πηγή: InStyle

Η Kim Kardashian δέχτηκε γλυκά μηνύματα από τα τέσσερα παιδιά της για τη Γιορτή της Μητέρας, αλλά ήταν αυτό της πεντάχρονης Chicago που έκανε εντύπωση.

Η 42χρονη reality star, που έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, ράπερ Kanye West, τη North, εννέα ετών, τον Saint, επτά ετών, τη Chicago,

πέντε ετών και τον Psalm, τεσσάρων ετών, αποκάλυψε ότι έλαβε ένα βίντεο με τα μηνύματα των παιδιών της, το οποίο δημιούργησε η αδελφή της Khloé Kardashian.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Στην ειδική βιντεοκάρτα που έλαβε από τη Chicago, η πεντάχρονη, με ξεκαρδιστικό τρόπο, “τη λέει” στη μαμά της για το γεγονός ότι δεν μαγειρεύει ποτέ για την οικογένεια. “Η μαμά δεν μαγειρεύει. Έχει σεφ” γράφει στην εορταστική κάρτα της η μικρούλα, με την Kim να απαντά “Ω Θεέ μου” και να προσθέτει ένα ξεκαρδισμένο emoji.

Το κοριτσάκι υπολόγισε την ηλικία της μητέρας της στα “22”, γεγονός που προκάλεσε γέλιο στην Κιμ. “Νιώθω ότι με βλέπουν!” αστειεύτηκε.

Η Chicago, επίσης, έγραψε ότι στη μαμά της “αρέσει να κοιμάται μαζί μου” .

Credit: Kim Kardashian/Instagram

Επίσης, σημειώνει ότι αγαπημένο φαγητό της Kim είναι η σαλάτα, ενώ η Chicago θεωρεί ότι ο αγαπημένος τρόπος χαλάρωσης της μαμάς της είναι “να ξαπλώνει στο κρεβάτι της.”

Είπε ακόμη ότι η μητέρα της ήταν καλή στο να “πηγαίνει στο γυμναστήριο” και πρόσθεσε ότι η μητέρα της ήταν ξεχωριστή επειδή “με αγαπάει.”

Keywords
Τυχαία Θέματα