Kim Kardashian: Ποια δίαιτα; Έκανε λογαριασμό 576 δολαρίων σε ιταλικό εστιατόριο

19:00 20/7/2022 - Πηγή: InStyle

Πολλά έχουν ακουστεί για τη διατροφή και τη δίαιτα της Kim Kardashian καθώς πλέον είναι πιο αδύνατη από ποτέ όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που διαρκώς ανεβάζει η τηλεπερσόνα.

Ωστόσο, φαίνεται πως η Kim δεν πεινάει και τόσο, αφού στο ταξίδι της στην Αυστραλία, βρέθηκε σε ιταλικό εστιατόριο όπου έκανε λογαριασμό 576 δολαρίων και μάλιστα άφησε και ένα γενναιόδωρο φιλοδώρημα στον σερβιτόρο.

Η τηλεπερσόνα έφθασε στην Αυστραλία το Σάββατο και παρέμεινε 4 ημέρες, καθώς επισκεπτόταν

τον αγαπημένο της Pete Davidson, στο Port Dougla όπου συμμετέχει στα γυρίσματα της νέας ταινίας του.

Ο σερβιτόρος, που εργάζεται στο Piccolo Cucina, ισχυρίστηκε ότι η Kim έκανε μια μεγάλη παραγγελία και μάλιστα του άφησε ένα «μεγάλο φιλοδώρημα». Η σταρ που ακολουθεί υγιεινή διατροφή επέλεξε γευστικά πιάτα με σαλάτες, arancini, πίτσες και ψαρικά ενώ για επιδόρπιο έφαγε κέικ σοκολάτας και πίτσα νουτέλας.

Ο σερβιτόρος επέδειξε τον λογαριασμό που ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι έκανε η τηλεπερσόνα, με το ύψος να ανέρχεται στα 576 δολάρια. Σ’ αυτόν περιλαμβάνονται τέσσερις σαλάτες Caprese των 15 δολ. η καθεμία, σαλάτες Rucola, μπρουσκέτες, δύο ορεκτικά arancini truffles των 19 δολ. το καθένα, δύο πίτσες μαργαρίτα αντί 20 δολ. η καθεμία και μία τεσσάρων τυριών, 25 δολαρίων, πιάτα ψαρικών αντί 42 δολ. το καθένα, καλαμάρι και πολλά ακόμη πιάτα.

Η όρεξή της τραβούσε και γλυκό, οπότε πήραν δύο κομμάτια σοκολατένιο κέικ συνολικής αξίας 32 δολαρίων και μία πίτσα με νουτέλα, 16 δολαρίων. Βέβαια, ο σερβιτόρος προτίμησε να κρύψει το ποσό του tip που του άφησε η Kim.

Το εστιατόριο είναι στο κέντρο του Cairnes και ειδικεύεται στην πίτσα και τα χειροποίητα ζυμαρικά. Ο σερβιτόρος στην ανα΄ρτησή του αστειεύτηκε ότι αυτό είναι το πακέτο δίαιτας της Kim K.

Keywords
Τυχαία Θέματα