Kourtney Kardashian:Ο Travis Barker είναι (ήδη) πολύ δεμένος με το μωρό τους

Ο ντράμερ των Blink-182 απέδειξε ότι έχει ήδη δεθεί με τον γιο του Rocky Thirteen μέσω της μουσικής. O Travis Parker μοιράστηκε ένα βίντεο όπου χτυπούσε ένα drum pad κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού με τον γιατρό. Στη λεζάντα, ο Travis σημείωσε ότι «έκανε εξάσκηση με τους χτύπους της καρδιάς του μωρού του».

Ο μουσικός -που φορούσε μια στολή σκελετού- χτύπησε γρήγορα το όργανο με τα μπαστούνια των ντραμς του,

καθώς ο χτύπος της καρδιάς του μικρού αγοριού του και της Kourtney Kardashian έπαιζε στο παρασκήνιο τέλεια στον ρυθμό. Όπως σχολίασε ένας θαυμαστής, «Τώρα αυτό είναι είσοδος».

Εν τω μεταξύ, ένας άλλος χρήστης μοιράστηκε την πρόβλεψή του για το μουσικό μέλλον του Travis και του γιου του με την Kardashian. «Θα είναι ένας ροκ σταρ», έγραψε ο χρήστης, «εγγυημένα».

Αν και δεν είναι σαφές πότε γυρίστηκε το κλιπ, ο Travis ανέβασε τη γλυκιά στιγμή στο TikTok στις 9 Νοεμβρίου. Λίγες ημέρες μετά από την είδηση ότι αυτός και η Kourtney, 44 ετών, καλωσόρισαν το αγοράκι τους. Το ζευγάρι δεν μίλησε ακόμη για τον ερχομό του γιου τους. Ο Travis επιβεβαίωσε ότι ονομάστηκε Rocky Thirteen από την αγαπημένη του ταινία πυγμαχίας και τον αγαπημένο του αριθμό.

Ο Rocky σηματοδοτεί το μωρό Νο 7 της διευρυμένης τους οικογένειας.

H Kourtney Kardashian αποκάλυψε δημόσια την εγκυμοσύνη της στη συναυλία των Blink-182 στο Λος Άντζελες στις 16 Ιουνίου, κρατώντας μια πινακίδα στον σύζυγο Travis Barker που παρέπεμπε το μουσικό βίντεο κλιπ του συγκροτήματος «All the Small Things».

Keywords
Τυχαία Θέματα