Kylie Jenner: O λόγος που δεν εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του Timothée Chalamet

Εντύπωση είχε προκαλέσει η «ηχηρή» απουσία της Kylie Jenner από το πλευρό του Timothée Chalamet στο κόκκινο χαλί. Δεν μιλάμε για οποιαδήποτε περίσταση, αλλά για την πρεμιέρα της ταινίας που πρωταγωνιστεί, «Wonka». Η δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, παρόλο που πήγε στην πρώτη προβολή, δεν περπάτησε μαζί του στο red carpet.

Timothée Chalamet: Γιατί δεν εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του η Kylie Jenner;

«Η Kylie

δεν ήθελε να κάνει εκκεντρική είσοδο στην πρεμιέρα του Wonka. Οπότε αποφάσισε να παραλείψει το κόκκινο χαλί. Προτίμησε να κάνει μια είσοδο χαμηλών τόνων», εξήγησε πηγή από το περιβάλλον της στο Us Weekly. «Αυτή η βραδιά αφορούσε μόνο τον Timothée. Δεν ήθελε να του το στερήσει αυτό με κανέναν τρόπο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Timothée Chalamet (@tchalamet)

Η επιλογή τους να μην περπατήσουν στο κόκκινο χαλί δηλαδή, δεν σημαίνει ότι είναι τσακωμένοι. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκαν σε ρεπορτάζ τόσο στο Us Weekly όσο και στο Entertainment Tonight.

«Η Kylie και ο Timothée βγαίνουν εδώ και καιρό. Τα πράγματα μεταξύ τους έχουν γίνει αρκετά σοβαρά τους τελευταίους μήνες. Η Kylie ξέρει ότι και οι δύο έχουν πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, αλλά βρίσκουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο ο ένας για τον άλλον» διαβάζουμε στο ίδιο δημοσίευμα.

Μια άλλη πηγή δήλωσε ότι η reality star είναι πολύ περήφανη για εκείνον. «Παρόλο που έχει τόσες δικές της υποχρεώσεις, θέλει να τον στηρίζει. Είναι πολύ περήφανη για τον Timothée. Ο Timothée υποστηρίζει εξίσου την Kylie και θαυμάζει την ισχυρή εργασιακή της ηθική. Ακόμη, θαυμάζει το πόσο αφοσιωμένη είναι ως μητέρα. Και οι δύο καταβάλλουν προσπάθεια να είναι παρόντες στη ζωή του άλλου. Αυτό από μόνο του είναι πολύ γλυκό».

Δύο ημέρες μετά τα Χριστούγεννα μάλιστα, άλλη πηγή δήλωσε στο Us Weekly ότι, λόγω γιορτών, ήρθαν ακόμη πιο κοντά. «Ο δεσμός τους ζευγαριού έχει γίνει πιο ισχυρός κατά τη διάρκεια των γιορτών. Τα πράγματα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους. Πέρασαν περισσότερο χρόνο μαζί, αφού και οι δύο είχαν λιγότερες υποχρεώσεις τα Χριστούγεννα».

Η πηγή ανέφερε επίσης ότι ο ηθοποιός περνάει πολύ χρόνο και με τη διάσημη οικογένεια της συντρόφου του. «Η Kylie εκτιμά το πόσο καλά τα πάει με την οικογένεια της. Για εκείνη η έγκρισή τους σημαίνει τα πάντα. Την κάνει πάντα να χαμογελάει και έχουν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση» κατέληξε ο άνθρωπος από το περιβάλλον της.

Keywords
Τυχαία Θέματα