Kylie Minogue: Ετοιμάζει κρυφά νέο χορευτικό άλμπουμ

11:42 1/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Kylie Minogue πρόκειται να κυκλοφορήσει νέα μουσική νωρίτερα από ό, τι περίμεναν οι θαυμαστές της, αφού η επιτυχία της Padam Padam έφερε επανεκκίνηση στην καριέρα της.

Η 55χρονη popstar δουλεύει αυτήν τη στιγμή στο 17ο άλμπουμ της, το οποίο αναμένεται να είναι γεμάτο με mega dance επιτυχίες.

Η Kylie

πρόκειται επίσης να επανακυκλοφορήσει το No1 άλμπουμ της Tension, το οποίο θα περιλαμβάνει και νέες μελωδίες.

Μια πηγή δήλωσε στη Sun: “Η Kylie κατέστησε σαφές στην ομάδα της ότι δεν είναι ώρα να επιβραδύνει. Τα σχέδια είναι ήδη σε εξέλιξη για τα επόμενα δύο άλμπουμ, ένα από τα οποία θα είναι μια επανέκδοση του Tension με επιπλέον τραγούδια. Όσο για το άλμπουμ Νο 17, είναι νωρίς – αλλά ένα πλήρες χορευτικό άλμπουμ είναι στα σκαριά. Το σχέδιο είναι να κυκλοφορήσει το repackage του Tension προς το τέλος του έτους, με πιθανώς έως και πέντε νέα κομμάτια”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joel Corry (@joelcorry)

Τον περασμένο μήνα, η Kylie εθεάθη στο στούντιο στην Καλιφόρνια με τον κορυφαίο Βρετανό DJ Joel Corry, ο οποίος προηγουμένως δήλωσε ότι θα ήταν “τιμή” να συνεργαστεί με την τραγουδίστρια των Spinning Around.

Είπε: “Η Kylie το έσπασε εντελώς πέρυσι. Έχει κυριαρχήσει στα charts. Έχω αγαπήσει τον ήχο των singles. Ακούγονται πραγματικά φρέσκα και επίκαιρα. Είναι βασίλισσα της pop. Θα ήταν τιμή μου να συνεργαστώ μαζί της”.

Keywords
Τυχαία Θέματα