Lauren Alaina: Η μάχη με τη βουλιμία όταν διαγωνιζόταν στο “American Idol” στην εφηβεία της

10:20 10/8/2023 - Πηγή: InStyle

H Lauren Alaina μιλά συχνά για το body positivity, ενώ είναι ανοικτή να συζητεί θέματα σχετικά με το βάρος και τις διατροφικές της συνήθειες, εδώ και χρόνια.

Η τραγουδίστρια της country μουσικής θέλει να βοηθήσει άλλους, μιλώντας για τη μάχη της με τις διατροφικές διαταραχές της. Καλεσμένη σε podcast, η Lauren Alaina σημείωσε: “Άρχισα να αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη διατροφική διαταραχή στο δημοτικό και μετά, όταν ήμουν στην πρώτη λυκείου, πήγα στο American Idol” παραδέχτηκε η Alaina και

πρόσθεσε: “Και ήμουν στην πολύ περίεργη, γεματούλα φάση μου.”

Συνεχίζοντας είπε ότι τη μεγαλύτερη κριτική εκείνη την εποχή τη δεχόταν από κορίτσια του λυκείου, αλλά αυτό έγινε πιο έντονο όταν εμφανίστηκε στην “εθνική τηλεόραση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lauren Alaina (@laurenalaina)

Όταν σκεφτόταν την άνοδό της στη φήμη, η Alaina αποκάλυψε: “Είχα πάντα αυτοπεποίθηση στη σκηνή- το μόνο πράγμα για το οποίο δεν είχα αυτοπεποίθηση ήταν το βάρος μου, ίσως σε όλη μου τη ζωή.”

Τα δύο συγκρούστηκαν όταν η Alaina πήγε διαγωνιζόμενη στη 10η σεζόν του American Idol το 2011, οπότ δέχτηκε υπερβολικά πολλές αντιδράσεις για το σώμα της, καθώς από έφηβη γινόταν γυναίκα.

“Οι άνθρωποι σχολίαζαν πολύ το βάρος μου… Τι είδους κακοί άνθρωποι μπορούν να σχολιάζουν ένα 16χρονο παιδί δεν μπορώ να καταλάβω πλέον. Αλλά ως αυτό το 16χρονο παιδί, ήταν πολύ άσχημα για λίγο“, θυμήθηκε η Alaina. “Υπέφερα από μια τόσο σοβαρή διατροφική διαταραχή εκείνα τα χρόνια. Δεν ήταν μόνο επειδή [χρειαζόμουν] να δουλέψω σκληρά, έχασα εντελώς αυτό που ήμουν. Τα πάντα – το φως μου…“

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lauren Alaina (@laurenalaina)

Κάποια στιγμή, θυμήθηκε ότι ένα κατάστημα πρόσθεσε μια ψεύτικη “μύτη γουρουνιού” στο πρόσωπό της και την αποκάλεσε “Miss Piggy.” Εκείνη την περίοδο, πίστευε ότι η επιλογή της ως η αγαπημένη των θαυμαστών της τηλεοπτικής εκπομπής θα ενίσχυε την εκτίμησή της, αλλά τα αρνητικά σχόλια την κατέστρεφαν. “Ήταν ένα ακραίο υψηλό και ένα ακραίο χαμηλό και αρρώστησα… Πάλεψα πολύ, πολύ άσχημα με τη βουλιμία για πολύ καιρό”, πρόσθεσε.

Η Alaina σημείωσε ότι η εμφάνισή της το 2019 στο “Dancing With the Stars” τη βοήθησε να “αρχίσει να πηγαίνει ξανά σε θεραπεία γι’ αυτό”, αφού θα βρισκόταν ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Προς το παρόν, όσο βρίσκεται στον δρόμο, αλληλεπιδρά με τους θαυμαστές της και κυκλοφορεί μουσική, νιώθει “ευτυχισμένη και υγιής.” Η τραγουδίστρια του “Doin’ Fine” αποκάλυψε ότι “τα πράγματα είναι πολύ θετικά” για εκείνη αυτή τη στιγμή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lauren Alaina (@laurenalaina)

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα The Tennessean τον Ιανουάριο του 2017, η τραγουδίστρια είπε ότι σκοπεύει να είναι κάποια στην οποία θα μπορούσαν να αναζητήσουν έμπνευση άλλοι που μπορεί να παλεύουν με παρόμοια θέματα. “Θέλω να είμαι το κορίτσι που έχει θετική επιρροή στον τρόπο ζωής των ανθρώπων. Δεν θέλω να είμαι το κορίτσι που έχει διατροφική διαταραχή και γι’ αυτό μοιάζει έτσι” υπογράμμισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα