Leonardo DiCaprio: Θέλει απεγνωσμένα να αποκατασταθεί – Αναζητεί ένα… “ώριμο ειδύλλιο”

17:23 17/2/2023 - Πηγή: InStyle

O Leonardo DiCaprio δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος που έχει γίνει αντικείμενο επικρίσεων και αστείων σχετικά με την ερωτική του ζωή.

Λέγεται, μάλιστα, ότι θέλει να φτιάξει την εικόνα του και να διορθώσει τη φήμη που τον θέλει να βγαίνει μόνο με μοντέλα έως 25 ετών. Επίσης,σημειώνεται ότι ο Χολιγουντιανός σταρ θέλει να κάνει μια πιο… ώριμη σχέση.

Πηγή προσκείμενη στον 48χρονο Leonardo DiCaprio αποκάλυψε την απογοήτευσή του για

την κριτική που αντιμετωπίζει κάθε φορά που φωτογραφίζεται με μια νεαρή γυναίκα, ενώ σημειώνει ότι ο σταρ θέλει να βρει μία “πραγματική” σχέση”, όπως αυτή που είχε με το 25χρονο μοντέλο, Camila Morrone, με την οποία χώρισε το καλοκαίρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Camila Morrone (@camilamorrone)

Leonardo DiCaprio: Oι χρήστες των social media τρολάρουν τον σταρ για τον χωρισμό με την 25χρονη Camila Morrone

“Ο Leo είναι μόνος του τώρα και δεν του αρέσει όλη αυτή η φήμη ότι αναζητεί αυτές τις πολύ νεαρές γυναίκες. Ψάχνει κάτι πιο ώριμο όσον αφορά στις σχέσεις” είπε η πηγή στο DailyMail.com.

Όπως πρόσθεσε, “είναι απλώς γελοίο επειδή δεν μπορεί να πάει πουθενά χωρίς να τον συνδέσουν με κάποια πολύ νέα όμορφη γυναίκα εκεί. Θέλει να αποτινάξει την εικόνα αυτή μια και καλή και ενοχλείται πραγματικά που αυτή συνεχίζει να τον ακολουθεί. Ο Leo θέλει κάτι σαν αυτό που είχε με την Camila, κάτι πραγματικό.”

Πρόσφατα προκλήθηκε χαμός όταν ο Leonardo φωτογραφήθηκε στο πλευρό της 19χρονης Eden Polani σε εκδήλωση όπου έδωσε το “παρών” και ο σταρ φάνηκε πολύ ενοχλημένος που τον συνέδεσαν με την Ισραηλινή καλλονή απλώς και μόνο επειδή έτυχε να κάθεται δίπλα του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eden Polani (@edenpolanii)

Keywords
Τυχαία Θέματα