Lizzo: Oι αγωγές εις βάρος της συνεχίζονται

21:01 3/2/2024 - Πηγή: InStyle

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια της Lizzo να σταματήσει η μήνυση εναντίον της για σεξουαλική παρενόχληση.


Την Παρασκευή, ένας δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Κομητείας του Λος Άντζελες έκρινε ότι η υπόθεση που κατατέθηκε από τις πρώην χορεύτριες της νικήτριας των Grammy που ισχυρίζονται τη σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο εργασίας, θα προχωρήσει, σύμφωνα με το PEOPLE.

Η απόφαση αυτή ήταν απάντηση στη μήνυση της 1ης Αυγούστου 2023 στην οποία οι Arianna Davis, Crystal

Williams και Noelle Rodriguez ισχυρίστηκαν ότι δέχθηκαν κακοποίηση, παρενόχληση, και ρατσισμό ενώ αντιμετώπισαν πολλές παραβιάσεις στο χώρο εργασίας τους, όσο συνεργάζονταν με την Lizzo.

Ο δικηγόρος Ρον Ζαμπράνο εκπροσωπεί τις τρεις γυναίκες.«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την απόφαση του δικαστή και τη θεωρούμε απολύτως μια νίκη», είπε ο ίδιος σε δήλωση του στο PEOPLE.

Πρόσθεσε ότι ο δικαστής Mark H. Epstein «απέρριψε ορισμένους ισχυρισμούς», συμπεριλαμβανομένων όσων δήλωσε η Davis η οποία δήλωσε πως ένιωσε ντροπή σε μια γυμνή φωτογράφιση με την τραγουδίστρια.

«Ωστόσο, όλοι οι άλλοι ισχυρισμοί παραμένουν, συμπεριλαμβανομένων των σεξουαλικών, θρησκευτικών και φυλετικών διακρίσεων, της σεξουαλικής παρενόχλησης. Η απόφαση σηματοδοτεί επίσης δικαίως ότι η Lizzo – ή οποιαδήποτε διασημότητα – δεν εξαιρείται από αυτού του είδους την κατακριτέα συμπεριφορά απλώς και μόνο επειδή είναι διάσημη.

Τι δηλώνει ο δικηγόρος της Lizzo

Ο Stefan Friedman, εκπρόσωπος της Lizzo, είπε στο Entertainment Tonight: “Η Lizzo είναι ευγνώμων στον δικαστή που είδε μεγάλο μέρος του θορύβου και αναγνώρισε ποια είναι — μια δυνατή γυναίκα που υπάρχει για να σηκώσει τους άλλους και να διαδώσει τη θετικότητα. Σκοπεύουμε να ασκήσουμε έφεση για όλα τα στοιχεία που ο δικαστής επέλεξε να διατηρήσει στη δίκη και είμαστε βέβαιοι ότι θα κερδίσουμε.”

Τι αναφέρουν τα έγγραφα

Στο δικαστικό έγγραφο 34 σελίδων αναφέρθηκε η περίφημη περιοχή των Κόκκινων Φαναριών του Άμστερνταμ που ονομάζεται Bananenbar. Οι ενάγοντες είχαν μιλήσει προηγουμένως για ένα περιστατικό πέρυσι όπου η Lizzo φέρεται να επέμενε τα μέλη της ομάδας περιοδείας της να την ακολουθήσουν στο χώρο όπου παρουσιάζονται γυμνοί χορευτές, ενώ οι ίδιοι δεν ήθελαν

Keywords
Τυχαία Θέματα