Louis Vuitton: Νέα μπουτίκ στο Τόκιο που θυμίζει… περίπατο στο δάσος

10:04 28/7/2021 - Πηγή: InStyle

Μια νέα pop up μπουτίκ στη συνοικία Jingumae του Τόκιο σχεδίασε το αρχιτεκτονικό γραφείο Sugawaradaisuke Architects για την έκθεση «Louis Vuitton &», η οποία πραγματοποιήθηκε την άνοιξη και ήταν ένας εορτασμός της ιστορίας 160 χρόνων δημιουργικών ανταλλαγών και καλλιτεχνικών συνεργασιών του οίκου.

Η έκθεση εστίαζε στην συνεργασία μεταξύ του Louis Vuitton

και ενός πλήθους διάσημων ιαπώνων καλλιτεχνών και αναγνωρισμένων προσωπικοτήτων, όπως ο σχεδιαστής μόδας, Kansai Yamamoto, ο μουσικός, Hiroshi Fujiwara, ο καλλιτέχνης, Yayoi Kusama και ο μουσικός και σχεδιαστής μόδας, Nigo.

View this post on Instagram

A post shared by Daisuke Sugawara (@sugawaradaisuke)

Το κτίριο λόγω των έντονων και χαρούμενων χρωμάτων στην διακόσμησή του, δημιουργεί πλέον ένα κατάστημα δώρων που είναι από μόνο του μια εγκατάσταση που θα μπορούσε κανείς να δει σε ένα μουσείο σύγχρονης τέχνης. Στο εσωτερικό, οι διαφόρων σχημάτων πάγκοι έκθεσης των προϊόντων, διαπερνούν πυκνές κυλινδρικές κολώνες δίνοντας στους επισκέπτες την αίσθηση ότι κάνουν περίπατο μέσα σε ένα πυκνό δάσος.

@sugawaradaisuke/instagram

Το κτίριο της Louis Vuitton στο Τόκιο θυμίζει… αντανακλάσεις νερού

Τα φωτεινά χρώματα που κυριαρχούν κάνουν το κατάστημα να ξεχωρίζει, ενώ το πάτωμα και το ταβάνι που αντανακλούν το φως προσθέτουν ζωηρούς τόνους στη διάταξη του χώρου. Ο όλος σχεδιασμός εμπνέεται από ένα δάσος μπαμπού.

View this post on Instagram

A post shared by Daisuke Sugawara (@sugawaradaisuke)

«Ο στόχος του σχεδιασμού ήταν να δημιουργήσει μια χαρούμενη αίσθηση σαν να βρίσκεσαι σε ένα δάσος από μπαμπού, αλλά και πολλά χαμόγελα εν μέσω του Covid-19», ανέφερε το αρχιτεκτονικό γραφείο Sugawaradaisuke Architects.

View this post on Instagram

A post shared by Daisuke Sugawara (@sugawaradaisuke)

Η Louis Vuitton ανοίγει ξανά το ιστορικό εμπορικό La Samaritaine στο Παρίσι

Σίγουρα μια διαφορετική καταναλωτική εμπειρία!

Keywords
Τυχαία Θέματα