Lourdes Leon: Η 26χρονη κόρη της Madonna άφησε ελάχιστα στη φαντασία – Η εμφάνιση που συζητήθηκε

16:25 7/9/2023 - Πηγή: InStyle

Μια τολμηρή δήλωση μόδας έκανε η Lourdes Leon στην εκδήλωση της Victoria’s Secret για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Η μεγαλύτερη κόρη της Madonna εμφανίστηκε στην εκδήλωση, φορώντας ένα μίνι φόρεμα που δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία.

Credit: lourdesleon / Insta Story

Το 26χρονο μοντέλο και μουσικός πόζαρε στο ροζ χαλί της Victoria’s Secret

στο κέντρο του Μανχάταν, ενώ επιδείκνυε το φόρεμά της από την ουκρανικής και αμερικανικής καταγωγής σχεδιάστρια μόδας, Natalia Fedner.

Credit: lourdesleon / Insta Story

Το μίνι φόρεμα ήταν κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από μεταλλικό ύφασμα, υφασμένο σε ένα χαλαρά πλεγμένο δίχτυ που έμοιαζε με ιστό αράχνης. Η Leon επιδείκνυε το γυμνό της στήθος και τα γυμνά της οπίσθια, συνδυάζοντας το ρούχο με μαύρο στρινγκ εσώρουχο.

Lourdes Leon (Madonna’s daughter) on the red carpet at the Victoria’s Secret World Tour 2023 event tonight! #VictoriasSecret #NYFW pic.twitter.com/uprcVd8VoD

— SinnamonSCouture (@SinnamonCouture) September 7, 2023

Πρόσφατα, η Lourdes μίλησε για το πώς ήταν να μεγαλώνεις ως παιδί ενός από τους πιο διάσημους ανθρώπους στον κόσμο. “Θυμάμαι ότι έμπλεξα επειδή έκανα π@π@ σε ένα πολύ σημαντικό έγγραφο της μητέρας μου, στο γραφείο της”, αποκάλυψε στο The Face. “Δεν μου έδινε σημασία ή κάτι τέτοιο, και εγώ απλά έκατσα και κ@τουρ@σ@@” πρόσθεσε.

Lourdes Leon on the red carpet at the Victoria’s Secret World Tour 2023 event. pic.twitter.com/gnUCprglVh

— @21metgala (@21metgala) September 6, 2023

Παρά το μεμονωμένο αυτό περιστατικό, το μεγαλύτερο παιδί της θρυλικής σταρ δήλωσε ότι ήταν καλό παιδί.

Είπε: “Αισθάνομαι ότι θα με έδερναν αν δεν ήμουν φρόνιμη. Οι τρόποι συμπεριφοράς ήταν πολύ σημαντικοί για την οικογένειά μου όταν μεγάλωνα.”

Η Lourdes πρόσθεσε ότι η ανατροφή της ήταν αρκετά αυστηρή γιατί δεν της επιτρεπόταν να βγαίνει έξω.

Εξήγησε: “Ο πατέρας μου με άφηνε να βγαίνω με τους φίλους μου μερικές φορές τα Σαββατοκύριακα, αλλά πραγματικά δεν θα το θεωρούσα αυτό έξοδο.”

Keywords
Τυχαία Θέματα