Lupita Nyong’o: Χώρισε από τον σύντροφό της – Το σπαρακτικό μήνυμά της

Νέος χωρισμός στη διεθνή showbiz, αφού η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Lupita Nyong’o, ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον σύντροφό της, Selema Masekela, με ένα μήνυμα στο Instagram.

Η σταρ ενθάρρυνε τους ακολούθους της να

“αντιμετωπίσουμε τον πόνο μας για να μην τον διαδώσουμε.“

Lupita Nyong'o announced that she and boyfriend Selema Masekela have called it quits —and alluded that the split may not be amicable. https://t.co/osRqK8smip

— Us Weekly (@usweekly) October 20, 2023

Στο μακροσκελές σημείωμα, η 40χρονη Nyong’o ξεκίνησε αναγνωρίζοντας ότι “υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο αυτή τη στιγμή και οι σκέψεις μου είναι με εκείνους που υποφέρουν βαθιά.”

Και συνέχισε: “Αυτήν τη στιγμή, είναι απαραίτητο για μένα να μοιραστώ μια προσωπική αλήθεια και να αποστασιοποιηθώ δημοσίως από κάποιον που δεν μπορώ πλέον να εμπιστευτώ“, έγραψε η βραβευμένη σταρ. “Βρίσκομαι σε μια περίοδο σπαραγμού εξαιτίας μιας αγάπης που έσβησε ξαφνικά και καταστροφικά λόγω εξαπάτησης”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lupita Nyong'o (@lupitanyongo)

Η Nyong’o έγραψε ότι αισθάνθηκε την ανάγκη να “τρέξει στις σκιές και να κρυφτεί” καθώς σπαράζει η καρδιά της, αλλά είπε: “Μου υπενθυμίζουν ότι το μέγεθος του πόνου που αισθάνομαι είναι ίσο με το μέτρο της ικανότητάς μου για αγάπη. Και έτσι, επιλέγω να αντιμετωπίσω τον πόνο, καλλιεργώντας το θάρρος να συναντήσω τη ζωή μου ακριβώς όπως είναι, και εμπιστευόμενη ότι και αυτό θα περάσει.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lupita Nyong'o (@lupitanyongo)

Tony Awards 2023: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις των celebrities από το κόκκινο χαλί της διοργάνωσης

Η σταρ του “Μαύρου Πάνθηρα: Wakanda Forever” δήλωσε ότι μοιράστηκε τα προσωπικά της νέα “για να τα κρατήσω 100%, και ελπίζοντας ότι η γνώση της εμπειρίας μου μπορεί να είναι χρήσιμη σε κάποιον άλλο εκεί έξω που βιώνει τον σπαραγμό της καρδιάς, ο οποίος είναι έτοιμος να προσπαθήσει να ξεφύγει από τον πόνο και να χάσει τη σοφία που προέρχεται από αυτόν. #Breakup.”

“Ας αντιμετωπίσουμε τον πόνο μας για να μην τον διαδώσουμε”, κατέληγε το μήνυμα, στο οποίο η Nyong’o δεν αναφέρθηκε ποτέ ονομαστικά στον Masekela.

Η ανακοίνωσή της έρχεται μία ημέρα αφότου εθεάθη να παρακολουθεί συναυλία της Janelle Monae με φίλους και τον ηθοποιό του Dawson’s Creek Joshua Jackson, 45 ετών, του οποίου η σύζυγος Jodie Turner-Smith υπέβαλε πρόσφατα αίτηση διαζυγίου.

Η Nyong’o και ο Masekela επιβεβαίωσαν δημόσια τη σχέση τους στο Instagram τον Δεκέμβριο του 2022, αν και δεν είναι σαφές πότε ξεκίνησε η σχέση τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα