Madonna: Περήφανη μαμά στην έκθεση ζωγραφικής του γιου της

Η Madonna ετοιμάζεται να κατακτήσει για άλλη μια φορά τη μουσική σκηνή, αφού ξεκινά η αναβληθείσα από τον Ιούλιο, παγκόσμια περιοδεία της.

Η 65χρονη σουπεστάρ πρόκειται να ξεκινήσει την περιοδεία της Celebration με 78 συναυλίες στο The O2 το βράδυ του Σαββάτου. Ωστόσο, λίγο πριν από την έναρξη των συναυλιών της, η βασίλισσα της pop έσπευσε να βρεθεί στο πλευρό του μεγάλου γιου της, Rocco και να εκφράσει

τη στήριξή της στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του.

H έκθεση έκανε εγκαίνια στο Frieze στο Λονδίνο την Πέμπτη και φυσικά η Madonna βρέθηκε κοντά στον 23χρονο γιο της, ο οποίος έχει καθιερωθεί ως εξπρεσιονιστής ζωγράφος, με το όνομα Rhed και τα έργα του πωλούνται για περισσότερες από 20.000 λίρες.

Πόζαρε γεμάτη περηφάνια μπροστά στα έργα του γιου της, ενώ έδειχνε ενθουσιασμένη με το δικό της πορτρέτο που δημιούργησε ο Rocco. Η σταρ ανέβασε αρκετές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram όπου είδαμε την οικογένεια και την παρέα της να απόλαυσε ένα δείπνο για να γιορτάσει την επιτυχία του 23χρονου καλλιτέχνη.

Από το 2018 ο Rocco Ritchie έχει πραγματοποιήσει τρεις εκθέσεις στην γκαλερί Tanya Baxter Contemporary στο Τσέλσι. Ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 17 ετών, σπουδάζοντας στο Central Saint Martins και στη Royal Drawing School και τα έργα του πωλούνται πλέον για πενταψήφιο ποσό.

Το βιογραφικό του στην ιστοσελίδα της γκαλερί Tanya Baxter Contemporary του Λονδίνου αναφέρει μεταξύ άλλων: “Ο Rhed είναι ένας νέος ανερχόμενος καλλιτέχνης του οποίου το πολιτιστικό υπόβαθρο είναι ποικίλο και αντισυμβατικό. Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε μεταξύ Νέας Υόρκης και Λονδίνου, τα οποία του έχουν δώσει ένα εκλεκτικό και ποικίλο καλλιτεχνικό υπόβαθρο.

Κοινωνικές συγκρούσεις όπως η εμμονή με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η εμμονή με διασημότητες & ταμπέλες και προβλήματα γενεών όπως η κατάχρηση ναρκωτικών και η κατάθλιψη είναι θέματα που προσεγγίζει με κωδικοποιημένο τρόπο.”

Keywords
Τυχαία Θέματα