Malia Obama: Έτοιμη για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ

20:36 5/4/2023 - Πηγή: InStyle

Η Malia Obama ετοιμάζεται για ένα ορόσημο στην κινηματογραφική της καριέρα αφού θα καθίσει για πρώτη φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Η μεγαλύτερη κόρη του Barack και της Michelle Obama αναμένεται να κάνει το δικό της project, μια ταινία μικρού μήκους που θα κυκλοφορήσει υπό τη νέα εταιρεία παραγωγής Gilga

του Donald Glover.

Ο 39χρονος νικητής Χρυσής Σφαίρας αποκάλυψε το επερχόμενο ντεμπούτο της 24χρονης Malia μιλώντας στο GQ και αναφερόμενος σε μια συζήτηση που είχε αυτός με την κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Obama (@michelleobama)

“Το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να μιλήσουμε για το γεγονός ότι θα καταφέρει να το κάνει μόνο μία φορά” είπε ο Donald Glover προσθέτοντας ότι της είπε: “Είσαι η κόρη του Obama, οπότε αν κάνεις μια κακή ταινία, θα σε ακολουθεί.”

Η Malia και ο Glover έχουν ξανασυνεργαστεί, αφού η κόρη του Obama έχει ήδη αφήσει το στίγμα της στη σειρά Swarm του Glover στο Amazon Prime Video, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 17 Μαρτίου.

Παρά το γεγονός ότι η σειρά είναι το πρώτο της μεγάλο τηλεοπτικό έργο ως σεναριογράφου, η Malia κατάφερε ήδη να εντυπωσιάσει τους βετεράνους του κλάδου – δηλαδή τον Glover και τη συνδημιουργό του Swarm, Janine Nabers.

“Ορισμένες από τις προτάσεις της ήταν φοβερές και ήταν τόσο καλές και τόσο αστείες”, δήλωσε η Nabers στο Entertainment Tonight. “Είναι μια απίστευτη συγγραφέας. Έφερε πολλά στο τραπέζι… Είναι πραγματικά, πραγματικά αφοσιωμένη στην τέχνη της.”

Η Malia συνεργάστηκε με τη Nabers για να γράψει το επεισόδιο “Girl, Bye”, το οποίο συνεχίζει την ιστορία της σειράς που επικεντρώνεται σε μια νεαρή γυναίκα, την Dre, η οποία έχει εμμονή με μια φανταστική σταρ της R&B που μοιάζει με την Beyoncé.

Ο Glover εξήρε επίσης τις συγγραφικές ικανότητες της Malia ένα χρόνο πριν το Swarm κάνει το ντεμπούτο του στην πλατφόρμα streaming. “Είναι ένα εκπληκτικά ταλαντούχο άτομο”, δήλωσε ο Glover στο Vanity Fair τον περασμένο Μάρτιο. “Είναι πολύ συγκεντρωμένη και δουλεύει πολύ σκληρά.”

Keywords
Τυχαία Θέματα