Margot Robbie: Αποκαλύπτει ότι είναι “τσιμπημένη” με την Dua Lipa

Η Margot Robbie έκανε μια σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με τον σύζυγό της Tom Ackerley. To ζευγάρι έδωσε το “παρών” στην εκδήλωση του Variety Power of Women. Έδειχνε άνετο και ευτυχισμένο ποζάροντας για τις κάμερες.

Το ανδρόγυνο έκανε την παραγωγή στην πιο επιτυχημένη ταινία της χρονιάς, την Barbie, μέσω της εταιρείας τους

LuckyChap Entertainment. Οπότε απολαμβάνει και επαγγελματική εκτός από προσωπική ευτυχία.

Στην εκδήλωση, που έγινε στο Citizen News στο Λος Άντζελες, ήταν πολλές σταρ, όπως οι Dua Lipa, Emily Blunt, Riley Keough, Billie Eilish αλλά και η Meghan Markle. 

Dua Lipa and Margot Robbie at Variety Power of Women. pic.twitter.com/foMdQRTpUM

— cinesthetic. (@TheCinesthetic) November 17, 2023

Η Margot και ο Tom, οι οποίοι είναι παντρεμένοι από το 2016, πήραν το βραβείο παραγωγού της χρονιάς. Η Margot και ο σύζυγός της Tom πήραν τα δικαιώματα για την Barbie το 2019. Αργότερα έπεισαν τη Warner Bros. να προσλάβει την Greta Gerwig.

Όταν το ζευγάρι ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του, ωστόσο, έγινε η αποκάλυψη. Την απονομή ανέλαβε η Dua Lipa που παρέδωσε στους τρεις συνεταίρους της εταιρείας παραγωγής το βραβείο τους.

Ωστόσο, οι McNamara και Ackerley είπαν ότι θα μιλούσαν εκ μέρους της Margot Robbie, η οποία έχασε τη φωνή της πριν από λίγες ημέρες. Έτσι, διάβασαν την ομιλία της που έγραψε πρόσφατα και δεν την είχε δείξει σε κανέναν από τους δύο.

| “I have a secret crush on [@DUALIPA]” — Margot Robbie during her Variety Women of Power acceptance speech (16/11) pic.twitter.com/gHKt0tFCRw

Dua Lipa Hungary (@dlipahungary) November 17, 2023 Η ομιλία της Margot Robbie

Η πρώτη αποκάλυψη από την ομιλία της Robbie, ήταν ότι οι συνεργάτες της στο LuckyChap, “την έχουν σαν δεκανίκι γι’ αυτά τα πράγματα που αφορούν το κοινό”, διάβασε ο Ackerley.

“Έχεις δίκιο, Tom, πράγματι το κάνουμε” είπε ο McNamara “Και αυτό δεν είναι δίκαιο, το γεγονός ότι παίζει για να ζήσει δεν σημαίνει ότι δεν βρίσκει τις δημόσιες ομιλίες εξίσου τρομακτικές με εμάς”.

“Το ξέρουμε, γι’ αυτό δίνω όρκο εδώ και τώρα, μπροστά σε όλους αυτούς τους ανθρώπους και την Dua Lipa –με την οποία είμαι κρυφά τσιμπημένη-, να μην αφήσω όλες τις ομιλίες στη Margot από εδώ και πέρα“, είπε ο Ackerley.

Συνέχισαν τα αστεία επισημαίνοντας την παραδοξότητα δύο άνδρες να μιλούν για μια γυναίκα σε μια εκδήλωση του Power of Women. Και πρόσθεσαν: “Αλλά είμαι εγώ, η Margot που το γράφω αυτό. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο από το να βλέπω γυναίκες να υποστηρίζουν γυναίκες είναι να βλέπω άνδρες να υποστηρίζουν γυναίκες. Tα τελευταία 10 χρόνια βλέπω αυτούς τους δύο τύπους να έχουν αφιερώσει την καριέρα τους στην υποστήριξη των γυναικών σε αυτή τη βιομηχανία. Τίποτα δεν θα με έκανε να τους αγαπήσω περισσότερο”.

Η Robbie ίδρυσε το LuckyChap το 2014 με τον σύζυγό της Ackerley και τους φίλους της McNamara και Sophia Kerr.

Keywords
Τυχαία Θέματα