Maria Menounos: Χορεύει Κωνσταντίνο Αργυρό με την κορούλα της αγκαλιά

09:11 21/1/2024 - Πηγή: InStyle

H Maria Menounos απολαμβάνει τη μητρότητα και ξεχωριστές στιγμές με την κορούλα της, Athena. Μάλιστα, συνηθίζει να ακούει ελληνική μουσική μαζί της και μαμά και κόρη να… τα σπάνε!

Η παρουσιάστρια ανέβασε σειρά φωτογραφιών και βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram όπου κρατά αγκαλιά την Athena και μαζί της χορεύει σε ρυθμούς Κωνσταντίνου Αργυρού. Άλλωστε, η Menounos ταυτίζεται με το τραγούδι του “Αθήνα μου”, λόγω του ονόματος της κόρης της. Όπως σημειώνει η Maria Menounos, τόσο

η ίδια όσο και η Athena αγαπούν να τραγουδούν και να χορεύουν μ’ αυτό το τραγούδι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

“Απλά δύο Ελληνοπούλες που αράζουν και χορεύουν. Πέρασα τόσο ωραία όταν γνώρισαν έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες μας από την Ελλάδα που τα σπάει όπου πάει! Ξεπούλησε ακόμη και τις συναυλίες στην Barclays στην περιοδεία του στις ΗΠΑ! Τον πρωτοείδαμε πέρυσι το καλοκαίρι στην Ελλάδα με τον άλλο φίλο και συνάδελφο συμπαρουσιαστή της Eurovision Σάκη Ρουβά.

Η ελληνική μουσική είναι η αγαπημένη μου. Συγκινεί την ψυχή μου. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδάει ένα τραγούδι με το όνομα “Athina Mou” και εγώ και η Athena αγαπάμε να τραγουδάμε και να χορεύουμε σε αυτό! Αγαπάει τη μουσική! Αγαπώ αυτή τη ζωή και μπορώ να μοιράζομαι αυτές τις στιγμές και την ελληνική μουσική μαζί της. Opa” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Maria Menounos.

Keywords
Τυχαία Θέματα