Maria Menounos: Μιλά για τη μάχη με τον καρκίνο και συγκλονίζει -“Ξέρεις ότι δεν θα είσαι καλά”

15:13 5/5/2023 - Πηγή: InStyle

Η Maria Menounos συγκλόνισε όταν αποκάλυψε την κρυφή μάχη της με τον καρκίνο στο πάγκρεας.

Καλεσμένη στο “Τοday” η παρουσιάστρια μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της και είπε ότι άρχισε να “κλαίει με λυγμούς” όταν έμαθε για τη διάγνωση με καρκίνο, υποθέτοντας ότι αυτό σήμαινε πως δεν θα μπορούσε να γνωρίσει το μωρό της.

“Δεν είχα κλάψει πραγματικά, αλλά άρχισα να κλαίω με λυγμούς επειδή σκέφτομαι “πώς είναι δυνατόν ο Θεός επιτέλους να με ευλογεί με ένα μωρό έπειτα από 10 χρόνια και τώρα να μην τη γνωρίσω;” είπε η Maria Menounos στην παρουσιάστρια

Hoda Kotb.

Η Menounos και ο σύζυγός της Keven Undergaro περιμένουν το πρώτο τους παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, αφού αντιμετώπιζαν προβλήματα γονιμότητας για μια δεκαετία. “Όταν είναι στο πάγκρεάς σου, ξέρεις ότι δεν θα είσαι καλά” είπε η Menounos και άρχισε να κλαίει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

Maria Menounos: Θα γίνει μητέρα στα 44 της

Η Menounos και ο Undergaro ήταν συντετριμμένοι με τη διάγνωση, έπειτα από μήνες εξετάσεων που δεν έδειξαν τίποτα παρά τους συνεχείς κοιλιακούς πόνους της. Η πρώην παρουσιάστρια του Ε! είπε ότι αυτή και ο σύζυγός της άλλαξαν στάση αφού συνειδητοποίησαν ότι υπέθεταν “τα χειρότερα.”

“Όσο περισσότερο το σκεφτόμουν, όλο και περισσότερο έλεγα ότι αυτό δεν βγάζει νόημα, δεν έχει λογική. Και τότε συνειδητοποίησα ότι δεν βγάζει νόημα, και τότε ήταν που άλλαξα και είπα: Δεν ξέρω τίποτα, οπότε γιατί να προβλέψω το χειρότερο;”

Η Menounos αμέσως υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση μέρους του παγκρέατος της, ολόκληρης της σπλήνας της και 17 λεμφαδένων – καθώς και ενός ινομυώματος “στο μέγεθος ενός μωρού” στη μήτρα της – και είναι επισήμως απαλλαγμένη από τον καρκίνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

“Νιώθω τόσο ευλογημένη και τόσο ευγνώμων γιατί μου έχουν δοθεί τόσο πολλά θαύματα“, είπε, αναφερόμενη στην επέμβαση που έκανε για την αφαίρεση ενός καλοήθους όγκου στον εγκέφαλο το 2017. “Είμαι τόσο ευλογημένη και ξέρω ότι και άλλοι άνθρωποι μπορούν να είναι.“

Η Menounos παρότρυνε τους θεατές να είναι οι “διευθύνοντες σύμβουλοι” του σώματός τους και “να έχουν τον έλεγχο της υγείας” τους.

“Δεν μπορείς να το παραδώσεις αυτό σε κανέναν. Αυτή είναι η δική σου δουλειά. Ξέρεις το σώμα σου, ξέρεις τι συμβαίνει” τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα