Maria Sharapova: Στη μαγευτική Καρδαμύλη η γνωστή αθλήτρια με τον αρραβωνιαστικό της και το παιδί τους

21:17 23/7/2023 - Πηγή: InStyle

H άλλοτε πρώτη τενίστρια στον κόσμο, Maria Sharapova, βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Ελλάδα, για να περάσεις τις καλοκαιρινές της διακοπές. Και όχι δεν βρίσκεται στη Μύκονο, ούτε στη Σαντορίνη.

Η επιλογή της είναι η Πελοπόννησος, και συγκεκριμένα, η πανέμορφη Καρδαμύλη. Η αθλήτρια μένει στο σπίτι του Patrick Leigh Fermor, που αγάπησε τον τόπο σαν να ήταν δικός του και μέσω των βιβλίων του έκανε γνωστή την

Καρδαμύλη και τη Μάνη γενικότερα σε όλον τον κόσμο. Πολλοί λένε η Μάνη του Φέρμορ ή απλώς του κυρ-Μιχάλη, όπως προτιμούσαν να τον αποκαλούν οι ντόπιοι.

Credit: mariasharapova/Instagram

Η ίδια ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στα στιγμιότυπα εμφανίζεται η ίδια να κάθεται στο πεζούλι ενός πέτρινου σπιτιού, κρατώντας το βιβλίο της. Σε μια άλλη φωτογραφία απολαμβάνει τη βουτιά της στα νερά της Μάνης (στην ‘προσωπική’ παραλία τους), ενώ στο τέλος φωτογραφίζει τον σύντροφό της, Alexander Gilkes (Αλεξάντερ Τζιλκς) και το παιδί τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Sharapova (@mariasharapova)

Credit: mariasharapova/InstagramCredit: mariasharapova/Instagram

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, που τη χάρηκαν πολλοί από τους 4,6 εκατομμύρια ακολούθους της. η Μαρία Σαράποβα γράφει:

“Διακοπές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού; Ακόμα μου φαίνεται περίεργο-καινούριο… Το καλύτερό μου η τελευταία ανάρτηση”. (που δεν είναι άλλη από τον Alexander Gilkes και το παιδί τους)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Sharapova (@mariasharapova)

Οι φωτογραφίες απέσπασαν πολλά σχόλια. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει αυτό της ηθοποιού Jessica Alba που περιγράφει το τοπίο ως «Παράδεισο».

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που ανάρτησε υπάρχει και ένα βίντεο που δείχνει να απολαμβάνουν το γεύμα τους με πρώτο πιάτο μια χορταστική χωριάτικη σαλάτα, ενώ το κρασί είναι από Έλληνα παραγωγό.

Maria Sharapova: Απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα