Mariah Carey: Κι’ όμως… το αγαπημένο της χριστουγεννιάτικο τραγούδι δεν είναι το “Αll I want for Christmas is you”

To τραγούδι “All I Want For Christmas Is You” της Mariah Carey, είναι αναμφισβήτητα συνδεδεμένο με τα Χριστούγεννα. Ανεπίσημα θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως ο “ύμνος των Χριστουγέννων”.

Κι’όμως η Mariah Carey έχει άλλη άποψη και ξεχωρίζει άλλο τραγούδι. Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “The Jennifer Hudson Show” και μίλησε

για τα αγαπημένα της τραγούδια και χριστουγεννιάτικες ταινίες.

“Το αγαπημένο μου χριστουγεννιάτικο τραγούδι όλων των εποχών είναι η εκδοχή του The Christmas Song του Nat King Cole – αυτό είναι το αγαπημένο μου“, είπε η Carey.

Η τραγουδίστρια είπε πώς όταν είναι η εορταστική περίοδος “δεν αφήνει κανέναν να ακούσει τίποτα άλλο εκτός από χριστουγεννιάτικη μουσική”.

“Έχεις κάποια αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ταινία;” ρώτησε η Hudson. “Λοιπόν, λατρεύω το Elf. Πρέπει να το πω αυτό. Και μετά μου αρέσει το Miracle on 34th Street, το αυθεντικό. Είναι παλιότερη, αλλά έχει κάτι το ιδιαίτερο“.

Η ίδια αποκάλυψε επίσης πώς λατρεύει να στολίζει το σπίτι της τη συγκεκριμένη περίοδο.

“Στο κύριο μέρος του σπιτιού, βάζω ένα ωραίο, ψηλό χριστουγεννιάτικο δέντρο με χρυσό και ασήμι. Μετά έχω ένα μικρότερο δέντρο με πολύχρωμα φώτα, σαν το δέντρο του Charlie Brown, με κάποια στολίδια που μου έφτιαξαν οι θαυμαστές μου“.

Keywords
Τυχαία Θέματα