Mark Wahlberg: Η αυτοκρατορία ακινήτων πολλών εκατομμυρίων δολαρίων

22:04 9/10/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Mark Wahlberg πούλησε πρόσφατα το σπίτι του στο Λας Βέγκας έναν χρόνο αφού αποκάλυψε ότι εγκαταλείπει το Λος Άντζελες.

Ο Wahlberg έχει στην κατοχή του μια σειρά από υψηλής αξίας αρχοντικά στη Νότια Καλιφόρνια και τα νοτιοδυτικά. Τα προηγούμενα σπίτια του σταρ δεν απέχουν πολύ από την πολυτελή ζωή, που ο ίδιος δήλωσε στους New York Times σε άρθρο του το 1992 ότι οι θαυμαστές

του φαντάζονταν ότι έκανε.

“Όλοι νομίζουν ότι έβγαλα ένα άλμπουμ, κέρδισα 50 εκατομμύρια δολάρια και είμαι σε κάποιο νησί με έπαυλη, σκάφος, γιοτ. Και εγώ είμαι στο Little Rock, Αρκάνσας και κάνω τρεις συναυλίες τη νύχτα“, είπε τότε ο ράπερ στο δημοσίευμα.

I found this on NewsBreak: Mark Wahlberg sells Las Vegas home only year after buying it —future in Sin City uncertain https://t.co/Bt6ty8Fetc

— Li’ Shey Johnson (@li_shey) September 30, 2023

Ο Wahlberg ομολόγησε: “Και βρίσκομαι κουλουριασμένος σε μια μικρή καρέκλα σε ένα αεροδρόμιο ή κοιμάμαι κάτω από ένα τραπέζι, προσπαθώντας να ξεκουραστώ λίγο.”

Αυτές τις μέρες, ο καλλιτέχνης ζει στην Πόλη της Αμαρτίας, αν και δήλωσε στο Today: ““Μου λείπει η Καλιφόρνια, μου λείπει ο καιρός, αλλά τα παιδιά ευημερούν [στο Λας Βέγκας]”, υπογραμμίζοντας την αίσθηση της κοινότητας που έχουν βρει στην πόλη.

“Έχεις το Λας Βέγκας και ο κόσμος σκέφτεται αυτομάτως: Ω, το Στριπ. Αλλά (στη) Νεβάδα, υπάρχουν υπέροχες κοινότητες. Ζω σε μια υπέροχη κοινότητα που βασίζεται πραγματικά στην πίστη, με σπουδαία σχολεία. Το Λας Βέγκας έχει πολλά περισσότερα από το Στριπ”. Το Στριπ είναι δρόμος του Λας Βέγκας, πλαισιώνεται από πολυτελή ξενοδοχεία-καζίνο και είναι η πεμπτουσία της Πόλης.

Λας Βέγκας

Η πιο πρόσφατη πώληση ήταν αυτή της κατοικίας του ύψους 16,6 εκατομμυρίων δολαρίων στην ιδιωτική κοινότητα The Summit Club, σύμφωνα με τα έγγραφα που εξασφάλισε η εφημερίδα Las Vegas Review Journal.

Το σπίτι, το οποίο ο Wahlberg αγόρασε τον Αύγουστο του 2022, βρίσκεται σε μια γειτονιά που διαθέτει μια σειρά από πολυτελείς ανέσεις, όπως γήπεδο γκολφ, προγράμματα ευεξίας και αναψυχής, γήπεδα τένις και 24ωρη ασφάλεια.

Ο ίδιος δήλωσε στο Today ότι η οικογένεια, η σύζυγος Rhea Durham και τα παιδιά Ella, 20 ετών, Michael, 17 ετών, Brendan, 15 ετών και Grace, 13 ετών, “ήθελε να μετακομίσει πριν αρχίσει το σχολείο, οπότε μετακομίσαμε σε ένα προσωρινό μέρος και τώρα μετακομίσαμε σε ένα άλλο μέρος.”

Mark Wahlberg SELLS $16.6M home less than a year after quitting LA https://t.co/m8vcOZkZoS via @MailOnline

— starmargarita (@142Countries) September 29, 2023

Και συνέχισε: “Το σχέδιο ήταν πάντα να χτίσουμε όχι μόνο ένα στούντιο αλλά και ένα οικογενειακό σπίτι“, πριν επιβεβαιώσει ότι ο ίδιος και η οικογένειά του “απλώς μετακόμισαν από το ένα σπίτι στο άλλο”.

Εκτός από το σπίτι, ο Wahlberg αγόρασε μεγάλη έκταση γης κοντά στο σπίτι. Δεν είναι σαφές αν το αγροτεμάχιο βρίσκεται ακόμη στην κατοχή του Wahlberg ή αν είναι ο χώρος για το οικογενειακό σπίτι που θέλει να χτίσει ο Wahlberg. Τον Οκτώβριο του 2022, ο Wahlberg δήλωσε στο The Talk ότι μετακόμισε στο Λας Βέγκας με την ελπίδα να πιέσει για φορολογικές πιστώσεις για να “χτίσει ένα υπερσύγχρονο στούντιο εδώ και να κάνει αυτό το Χόλιγουντ 2.0.”

Beverly Park

Το 2009, ο Wahlberg αγόρασε ένα αγροτεμάχιο στο North Beverly Park, μια αποκλειστική περιφραγμένη κοινότητα του Λος Άντζελες, αντί 8,25 εκατομμυρίων δολαρίων. Έως το 2014, ο ηθοποιός είχε ολοκληρώσει την κατασκευή του σπιτιού των ονείρων του στο Λος Άντζελες.

Το ακίνητο σε στιλ πύργου σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Richard Landry, ο οποίος έχτισε επίσης τη μεζονέτα του δρ. Dre στο Brentwood, η οποία ανήκε στο παρελθόν στον Tom Brady και τη Gisele Bündchen.

Το σπίτι διέθετε 12 υπνοδωμάτια και 20 μπάνια στο Beverly Park.

Διέθετε επίσης ένα διώροφο λόμπι εισόδου, με μια εντυπωσιακή σκάλα, μαζί με επίσημα σαλόνια και τραπεζαρία. Η κύρια σουίτα διέθετε τζάκι, ιδιωτικό μπαλκόνι και διπλά μπάνια και ντουλάπες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Στο κύριο επίπεδο, μια διώροφη βιβλιοθήκη με ξύλινη επένδυση είχε σε περίοπτη θέση έναν πολυέλαιο και ένα τζάκι. Η κουζίνα ήταν εξοπλισμένη με δύο νησίδες και μια ξεχωριστή κουζίνα προετοιμασίας, ενώ το σπίτι διέθετε επίσης ένα πρόσθετο θέατρο, ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και ένα κελάρι κρασιών και πούρων.

Οι χώροι διαθέτουν ένα γήπεδο γκολφ πέντε οπών, ένα γήπεδο οδήγησης γκολφ, ένα γήπεδο αθλημάτων, μια πισίνα, ένα πάρκο skate και έναν ξενώνα.

Αρχικά, ο Wahlberg καταχώρισε την τεράστια έπαυλη για 87,5 εκατομμύρια δολάρια, πριν γίνουν μερικές μειώσεις στην τιμή. Τελικά, το σπίτι πουλήθηκε έπειτα από σχεδόν έναν χρόνο στην αγορά για το συνολικό ποσό των 55 εκατομμυρίων δολαρίων τον Φεβρουάριο του 2023.

Μπέβερλι Χιλς

Ο Wahlberg αγόρασε μια έπαυλη 5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μπέβερλι Χιλς το 2001 και ξόδεψε δύο χρόνια για την αναδιαμόρφωση του σπιτιού, αναφέρει η Daily Mail.

Το σπίτι διέθετε πέντε υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια, με έναν ξενώνα με άλλα δύο υπνοδωμάτια και άλλα δύο μπάνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Εκτός από τον μεγάλο όγκο του ζωτικού χώρου, το σπίτι του Wahlberg είχε άφθονο χώρο για δουλειά και παιχνίδι με ένα στούντιο ηχογράφησης, ένα ρινγκ πυγμαχίας κανονικών διαστάσεων, ένα putting green, μια πισίνα και γήπεδα μπάσκετ, ρακέτας και τένις.

Ο ηθοποιός καταχώρισε το σπίτι το 2008 για 15,9 εκατομμύρια δολάρια. Πούλησε την έπαυλη έπειτα από πέντε χρόνια στην αγορά το 2013 για μια μειωμένη τιμή λίγο κάτω από τα 13 εκατομμύρια δολάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα