Martini Makeup: 5 βήματα για να αποκτήσετε την πιο glam τάση για τις βραδινές σας εξόδους

Στη σύγχρονη κοσμοπολίτικη σκηνή της μόδας και της ομορφιάς, οι τάσεις στο μακιγιάζ είναι τόσο πολλές και ποικίλες, που μερικές φορές αισθανόμαστε σαν να κολυμπάμε σε έναν ωκεανό από επιλογές.

Υπάρχουν αυτές που προτιμούν τη φυσική εμφάνιση με nude τόνους, άλλες που επιλέγουν έντονες πινελιές που θυμίζουν καλοκαίρι, και άλλες που είναι τόσο δροσερές όσο ένα καλοφτιαγμένο μαρτίνι.

Από εκεί λοιπόν, εμπνέεται το τελευταίο trend

που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ολόκληρου του Tik Tok και των απανταχού beauty lovers: το martini makeup.

Τι είναι το martini makeup;

Το martini makeup είναι ένα μακιγιάζ που αναδεικνύει την κομψότητα και τη γοητεία του προσώπου με μια δόση δράματος, ιδανικό για την περίοδο των εορταστικών εξόδων. Τα βασικά στοιχεία αυτού του μακιγιάζ περιλαμβάνουν λαμπερές σκιές και eyeliner σε αποχρώσεις πράσινου και μεταλλικών χρωμάτων, μιας και εμπνέονται από το δημοφιλές ποτό. Σκεφτείτε χρυσαφένιες, σμαραγδένιες και λαδί αποχρώσεις που μιμούνται την ελιά στο μαρτίνι. Το αποτέλεσμα; Ένα σέξι και κομψό look που είναι τέλειο για κάθε βραδινή έξοδο.

@makeupbylexh

one martini please!!! #UrbanDecayPartner #UrbanDecay #martinimakeup #martinieyelook #greeneyeshadowlook #UDMetalMania #eyeshadowtutorialhack #eyelinerlook

original sound – lex Πώς να πετύχετε το martini makeupΛαμπερή Βάση

Η βάση είναι το κλειδί για αυτό το look. Ξεκινήστε με μια λαμπερή βάση χρησιμοποιώντας ένα shiny foundation ή primer. Το martini makeup σχεδιάστηκε για να προσελκύει και να αντανακλά το φως, προσφέροντας στα μάτια σας μια λαμπερή και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Μεταλλικές Σκιές

Επικεντρωθείτε στα μάτια με μεταλλικές σκιές που αντανακλούν το φως ομοιόμορφα. Οι μεταλλικές αποχρώσεις του πράσινου και του χρυσού μπορούν να αναμειχθούν για να δημιουργήσουν ένα καυτό και έξτρα glam αποτέλεσμα.

Χρυσό ή Ασημί Eyeliner Και Highlighter

Τα eyeliner και highlighter σε χρυσό ή ασημί χρώμα μπορούν να προσθέσουν μια δόση γοητείας στα μάτια, τα ζυγωματικά και τα χείλη. Αυτά τα μεταλλικά χρώματα μιμούνται τη λάμψη ενός φρεσκοανακατεμένου μαρτίνι και αναβαθμίζουν την συνολική αισθητική.

@ananeganova

MARTINI EYES on HOODED Ib: @Claudia Neacsu Palette @Whats Up Nails #makeuptutorial #eyeshadowtutorial #martinimakeup #makeup #hoodedeyes #hoodedeyesmakeup

original sound – ANASTASIA Μάσκαρα

Χρησιμοποιήστε μάσκαρα στις κάτω και στις πάνω βλεφαρίδες για να τονίσετε το look.

Πράσινη Ελιά

Ολοκληρώστε το martini makeup με μια δόση πράσινου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε eyeliner ή σκιές σε χρώμα ελιάς για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό look γεμάτο χρώμα και ένταση. Οι αποχρώσεις του σμαραγδί και του σκούρου πράσινου είναι ιδανικές για να προσδώσουν βάθος και δράμα στα μάτια.

Είτε προτιμάτε μια διακριτική αναφορά στο μαρτίνι με μια δόση λάμψης, είτε είστε έτοιμες να τολμήσετε με έντονες πράσινες σκιές και μεταλλικά στοιχεία, το martini makeup είναι ο τέλειος τρόπος για να ανανεώσετε το βραδινό σας μακιγιάζ, με κάτι νέο και δροσερό. Στην υγειά μας!

@claudianeacsumakeup

#martinimakeup #greeneyesmakeup #hazeleyesmakeup #goldeneyes #olivemakeup #greenmakeup #smokeyeyelook #smokeyeyesmakeup #smokeyeyeturtorial

♬ I Am – Blunted Beatz

Keywords
Τυχαία Θέματα