Mascara Report: 3 οικονομικές mascara για τέλειες βλεφαρίδες

11:09 8/12/2022 - Πηγή: InStyle

Οι ωραιότερες μάσκαρα είναι αυτές που τονίζουν τις βλεφαρίδες, χαρίζουν κίνηση και όγκο και κάνουν το βλέμμα πιο σαγηνευτικό και σέξι με μια μόνο στρώση!

Το ποια μάσκαρα είναι ιδανική για εσάς εξαρτάται από το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Ξεχωρίσαμε 3 τέλειες και προσιτές μάσκαρα σε τιμή για να έχετε να επιλέξετε.

Maybelline, The Colossal Curl Bounce Mascara

Αν θέλετε πλούσιες βλεφαρίδες αυτή η μάσκαρα είναι η ιδανική για εσάς. Memory curl σύνθεση, βουρτσάκι που εγγυάται όγκο και γύρισμα, διαρκεί πολύ κι είναι αδιάβροχη.

Seventeen, Fiber-Extense Mascara

Αν το μήκος

είναι αυτό που θέλετε αυτή η μάσκaρα είναι must. Περιέχει στη φόρμουλά της καινοτόμες ίνες που προσκολλώνται στις βλεφαρίδες και χαρίζουν απίστευτο μήκος ενώ παράλληλα το Argan Butter και το Tsubaki Oil τις περιποιούνται και τις διατηρούν λείες και εύκαμπτες.

Radiant Professional, Twist Extreme Curl & Volume Mascara

Αν αυτό που ζητάτε είναι ένα σαγηνευτικό καμπυλωτό αποτέλεσμα αυτή η μάσκαρα είναι η σωστότερη επιλογή. Με πλούσια κρεμώδη φόρμουλα που δεν κολλάει τις βλεφαρίδες μεταξύ τους, εφαρμόζεται τέλεια ενισχύοντας την καμπύλη τους και διαχωρίζοντάς τις μια προς μια.

Όποια μάσκαρα κι αν επιλέξετε για να ανασηκώσετε τις βλεφαρίδες σας ακόμη περισσότερο κάντε το εξής; Πιέστε για 1 λεπτό τις άκρες με το βουρτσάκι της μάσκαρα. 

Keywords
Τυχαία Θέματα