Matthew McConaughey-Camila Alves: Η ζωή τους στο Τέξας μετά το δράμα του Χόλιγουντ – Σπάνια συνέντευξη για τον γάμο τους

09:30 7/3/2024 - Πηγή: InStyle

Μια σπάνια κοινή συνέντευξη έδωσαν ο Matthew McConaughey και η σύζυγός του Camila Alves. Το ζευγάρι μίλησε για τη σχέση τους που διαρκεί σχεδόν δύο δεκαετίες αλλά και για την οικογένειακή τους ζωή. Επίσης, αναφέρθηκαν στη μετεγκατάστασή τους στο Τέξας από το Χολιγουντ, επιζητώντας περισσότερη ιδιωτικότητα και να αποφύγουν το δράμα.

Το ζευγάρι κόσμησε το εξώφυλλο του Southern Living και σχολίασε τη νέα του πραγματικότητα, αφού άφησε το Μαλιμπού

με τους γιους του Levi, 15, και Livingston, 10, και την κόρη τους Vida, 13, για περισσότερη ιδιωτικότητα το 2014.

“Ζούσαμε μια ευτυχισμένη ζωή στο Μαλιμπού. Είχαμε ένα πανέμορφο σπίτι που είχαμε χτίσει μαζί και είχαμε δώσει πολλή αγάπη και φροντίδα. Εκεί μεγαλώναμε τα παιδιά μας. Καλλιεργούσα τα πάντα στην αυλή. Είχα μέλισσες που έφτιαχναν μέλι“, ανέφερε η Camila.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Camila Alves McConaughey (@camilamcconaughey)

Έπειτα από μια οικογενειακή κρίση, κατά την οποία η οικογένεια έφθασε στο Όστιν του Τέξας για να βοηθήσει τη μητέρα του σταρ και τα δύο αδέλφια του για αρκετές εβδομάδες, η Alves παρατήρησε μια αλλαγή στην ενέργεια του συζύγου της. Έδειχνε πιο ανάλαφρος και ευτυχισμένος.

Συνέχισε να θυμάται ότι τον παρακολουθούσε καθώς ήταν σταματημένοι σε ένα κόκκινο φανάρι με ένα “γαλήνιο αλλά γεμάτο αυτοπεποίθηση, ενεργητικό βλέμμα” στο πρόσωπό του.

“Θέλεις να μετακομίσεις εδώ, έτσι δεν είναι;” θυμάται να τον ρωτάει και εκείνος της απαντά: “Ναι“.

Η απάντησή της ήταν: “Παλιομ@λ#κ@”. “Μόλις γέλασα, το φανάρι έγινε πράσινο και βγήκαμε έξω“, πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι εκείνη συμφώνησε γρήγορα.

Ο McConaughey, ο οποίος γεννήθηκε στο Uvalde του Τέξας και μετακόμισε στο Longview το 1980, παραδέχτηκε ότι η μετάβαση από το Μαλιμπού στο Τέξας ήταν πιο δύσκολη για τη σύζυγό του, καθώς έχει ζήσει μόνο στη Βραζιλία, στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.

Παρ’ όλα αυτά, τόνισε ότι η ανατροφή της στη Βραζιλία δεν ήταν πολύ διαφορετική. “Μεγαλώσαμε λέγοντας ‘Μάλιστα, κυρία’ και ‘Όχι, κύριε’ ή -όπως θα έπρεπε να πω- ‘Μάλιστα, κυρία’ και ‘Μάλιστα, κύριε’‘, τόνισε. “Με φέρνει πίσω στο πώς μεγάλωσα“.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Southern Living (@southernlivingmag)

Επιπλέον, περιέγραψε ορισμένες από τις παραδόσεις τους στο Τέξας, όπως το “πηγαίνω στην εκκλησία” κάθε Κυριακή και το πώς ο αθλητισμός έχει γίνει “μια ισχυρότερη παράδοση για τα παιδιά. Η τελετουργία επέστρεψε, είτε αυτό ήταν η κυριακάτικη εκκλησία, τα σπορ, το δείπνο μαζί ως οικογένεια κάθε βράδυ, είτε το να μένουμε ξύπνιοι μετά από αυτό και να λέμε ιστορίες στην κουζίνα, καθισμένοι στο νησί να σερβίρουμε ποτά και να τσιμπολογάμε, ενώ τα ξαναλέμε όλα με διαφορετικούς τρόπους από ό,τι τα λέγαμε πριν”, παρενέβη ο McConaughey.

Μερικά από τα μεγαλύτερα θέλγητρα για τον σταρ σχετικά με την επιστροφή στην πατρίδα του είναι το πώς ένα “μίλι εδώ στο Τέξας μοιάζει με ένα μίλι” και “μια ώρα μοιάζει με 60 λεπτά”.

“Ο χρόνος επιβραδύνθηκε“, εξήγησε ο McConaughey. “Το ρολόι ήταν σωστό, το ρολόι του σώματος. Και εν μέρει αυτό οφείλεται στην τελετουργία, εν μέρει στην απόσταση μεταξύ των τόπων και στον τρόπο με τον οποίο κινούνται οι άνθρωποι. Αλλά είναι επίσης η φιλοξενία, η ευγένεια, η κοινή λογική, η έλλειψη δράματος”.

Κατά τη διάρκεια μιας βιντεοσκοπημένης συνέντευξης, το δίδυμο μίλησε για τις φιλοσοφίες που του εμφύσησε η μητέρα του, Kay McConaughey, από μικρή ηλικία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Camila Alves McConaughey (@camilamcconaughey)

“Μην παρακολουθείτε κάποιον να κάνει αυτό που μπορείτε να κάνετε εσείς, βγείτε εκεί έξω και κάντε το, πηγαίνετε να το μάθετε, κερδίστε, χάστε”, δήλωσε. “Δεν νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με το πώς μεγάλωσα, νομίζω ότι υπάρχει κάτι στο ήθος του Νότου που είναι συνώνυμο με αυτό εδώ”.

Μιλώντας για τη μητέρα του, είπε ότι, ακόμη και στα 91 της χρόνια, “προφανώς τα σπάει… για πολλούς λόγους“.

“Ο ένας είναι η αισιοδοξία της, που δεν είναι αυταπάτη, είναι επιβίωση. Η απάντηση είναι ναι, αυτή είναι η λέξη με την οποία ζει… Δεν αγχώνεται, δεν έχω δει ποτέ κάποιον να συγχωρεί τον εαυτό του πιο γρήγορα από τη Ma Mac”, είπε.

Η Alves είπε ότι έμαθε πώς να “γυρίζει σελίδα” από την πεθερά της. “Δεν κρατάει κακία. Δεν πηγαίνεις στο κρεβάτι με κανενός είδους μνησικακία σε κανέναν άλλον ή στον εαυτό σου. Αυτή είναι η Μa Mac”, κατέληξε ο McConaughey.

Όσο για τις “πιο περιζήτητες” συνταγές στο σπίτι των McConaughey, η Camila ανέφερε τη λαχανοσαλάτα χωρίς μαγιονέζα, το κοτόπουλο με μέλι και το βραζιλιάνικο κοτόπουλο στρογκανόφ ως τα πιο δημοφιλή αιτήματα της οικογένειάς της.

Έπειτα από σχεδόν δέκα χρόνια στο Τέξας, η Alves δήλωσε ότι μπορεί με σιγουριά να αποκαλεί το Τέξας σπίτι της. Η ίδια και ο McConaughey γνωρίστηκαν ως γνωστόν στο νυχτερινό κέντρο Hyde του Χόλιγουντ το 2006, στο απόγειο της φήμης του ως πρωταγωνιστής ρομαντικών κομεντί, ενώ εκείνη εργαζόταν ως μοντέλο.

Παντρεύτηκαν έξι χρόνια αργότερα στο Όστιν του Τέξας σε μια τριήμερη γιορτή στο σπίτι τους μπροστά στα πιο κοντινά τους πρόσωπα και κορυφαίους σταρ, όπως η Reese Witherspoon, ο Kenny Chesney και ο Woody Harrelson.

Keywords
Τυχαία Θέματα