Meg Ryan: Επιστρέφει κινηματογραφικά έπειτα από οκτώ χρόνια – “Γιατί έκανα τεράστιο διάλειμμα”

Η Meg Ryan επιστρέφει κινηματογραφικά οκτώ χρόνια μετά την τελευταία της ταινία, καθώς πρωταγωνιστεί, σκηνοθετεί και συνυπογράφει τη νέα ρομαντική κομεντί “What Happens Later”.

Η Ryan έχοντας πρωταγωνιστήσει σε αγαπημένες ταινίες όπως το “Όταν ο Χάρι συνάντησε τη Σάλι” και το “Άγρυπνος στο Σιάτλ”, εδραίωσε τη θέση της ως η αιώνια βασίλισσα των ρομαντικών κωμωδιών. Βρήκε επίσης επιτυχία σε δραματικές ταινίες όπως το “When a Man Loves

a Woman” και το “Courage Under Fire.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people)

Όσο όμως μεγάλωνε η φήμη της, τόσο μεγάλωνε και η αποφασιστικότητά της να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. “Έκανα ένα τεράστιο διάλειμμα γιατί ένιωσα ότι υπάρχουν τόσα άλλα κομμάτια της εμπειρίας μου ως ανθρώπου που ήθελα να αναπτύξω”, λέει, συμπεριλαμβανομένου του ρόλου της ως μητέρας των δύο παιδιών της, του Jack, 31 ετών, με τον πρώην σύζυγό της ,Dennis Quaid, και της Daisy, 18 ετών, την οποία υιοθέτησε το 2006.

“Είναι ωραίο να το βλέπεις ως δουλειά και όχι ως τρόπο ζωής. Και αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος να το αντιμετωπίζω”, λέει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meg Ryan (@megryan)

Τώρα, οκτώ χρόνια μετά την τελευταία της ταινία, το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, Ithaca, το 2015, η Ryan επιστρέφει επιτέλους στη μεγάλη οθόνη. Πρωταγωνιστεί, σκηνοθετεί και υπογράφει το σενάριο της νέας ρομαντικής κομεντί What Happens Later, για πρώην εραστές που μένουν μαζί στο χιόνι τη νύχτα σε ένα περιφερειακό αεροδρόμιο.

“Μου ήρθε κατά τη διάρκεια του lockdown“, λέει. “Η ουσία του είναι αυτοί οι δύο άνθρωποι που είναι κολλημένοι μαζί. Μου αρέσει αυτή η ιδέα ότι κρατιόμαστε σε έναν χώρο, ακόμη κι αν αυτός μοιάζει συγκρουσιακός, ίσως για λόγους που τους θεραπεύουν”.

Keywords
Τυχαία Θέματα