Meghan Fox: Aποκαλύπτει ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που έχει κάνει σε πρώην της

Η Meghan Fox δεν φοβάται να βγάλει τα «άπλυτα» της ερωτικής της ζωής στη φόρα. Ειδικότερα, η 37χρονη ηθοποιός προωθεί αυτή την περίοδο το νέο της βιβλίο ποίησης «Pretty Boys Are Poisonous». Γράφει για προηγούμενες σχέσεις της και κάνει μερικές juicy αποκαλύψεις.

Βρέθηκε πριν λίγες μέρες καλεσμένη στο τελευταίο επεισόδιο του «The Drew Barrymore Show».Μάλιστα, η οικοδέσποινα Drew Barrymore τη ρώτησε ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που έχει κάνει σε έναν πρώην της. «Δεν ξέρω αν αυτό είναι κάτι που μπορώ να πω στην τηλεόραση» παραδέχθηκε. Ενώ δεν αποκάλυψε

το απόλυτο «χειρότερο» πράγμα που έχει κάνει, έδωσε ένα ακραίο παράδειγμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

«Όταν ήμουν μικρή, και είχα όντως ταπεραμέντο, ήμουν άγρια όταν θύμωνα. Πήρα λοιπόν ένα σωρό μπογιές και έγραψα ένα απόσπασμα του Φρίντριχ Νίτσε σε όλους τους τοίχους του. Έτσι έπρεπε να ξαναβάψει το σπίτι του μετά», παραδέχθηκε η ηθοποιός. «Ήταν ένα απόσπασμα θυμού, για το πώς η ζωή είναι μάταιη».

Σε μια κλίμακα από το ένα έως το 10, η Meghan Fox βαθμολογεί το περιστατικό αυτό ως ένα απλό «δύο» για εκείνη. «Αλλά αυτό είναι ό,τι μπορώ να μοιραστώ», σχολιάζει. «Αυτό σας δίνει μια ιδέα για το τι ήμουν ικανή να κάνω».

Εδώ και μερικά χρόνια η εντυπωσιακή σταρ είναι σε σχέση με τον Machine Gun Kelly. Μιλώντας στο «Good Morning America», η Fox μίλησε για μερικά από τα παρασκηνιακά ειδύλλια που είχε με «πολύ διάσημους» άνδρες. «Σε όλη μου τη ζωή είχα τουλάχιστον μία σωματικά κακοποιητική σχέση και αρκετές ψυχολογικά, πολύ κακοποιητικές σχέσεις», μοιράστηκε. «Έχω συνδεθεί δημόσια μόνο με λίγους ανθρώπους. Αλλά μοιράστηκα ενέργεια με άτομα που ήταν φρικτοί άνθρωποι και επίσης πάρα πολύ διάσημοι. Αλλά κανείς δεν ξέρει ότι είχα σχέση με αυτούς τους ανθρώπους» κατέληξε.


Keywords
Τυχαία Θέματα