Meghan Markle: To “καρφί” της στη βασιλική οικογένεια – Η κρυμμένη ειρωνεία πίσω από το φόρεμά της

11:14 11/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Meghan Markle δεν μοιάζει διατεθειμένη για ανακωχή με τη βασιλική οικογένεια. Πρώτα ήρθε το σνομπάρισμα του Ηνωμένου Βασιλείου όταν αρνήθηκε να συνοδεύσει τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry στο Λονδίνο με αφορμή τους εορτασμούς για τη 10η επέτειο των Αγώνων Invictus.

Μετά έγινε γνωστό ότι έφτασε στο αεροδρόμιο του Χίθροου όπου έμεινε μαζί με τον Harry για κάποιες ώρες, λόγω προβλήματος με την πτήση. Το ζευγάρι λέγεται ότι δεν θέλει να επιστρέφει στη Μεγάλη Βρετανία γιατί φοβάται για την ασφάλειά του, τη

στιγμή που οι ειδικοί τους κατακεραυνώνουν καθώς επέλεξαν να κάνουν περιοδεία στη Νιγηρία όπου ο κίνδυνος είναι ακόμη μεγαλύτερος. Στην ουσία, εικάζεται ότι οι Σάσεξ φοβούνται ότι θα τους γιουχαΐσουν μετά τις δηλώσεις εναντίον της χώρας.

Prince Harry and Meghan Markle step out in Nigeria with a mission in mindhttps://t.co/zyxySpl6W4 pic.twitter.com/bY9v6n75W8

TIME (@TIME) May 10, 2024

Τώρα, μόλις πάτησαν το πόδι τους στη Νιγηρία, η Meghan φρόντισε να ρίξει το καρφί της στη βασιλική οικογένεια μέσω του ρούχου που επέλεξε να φορέσει κατά την επίσκεψη του ζεύγους σε σχολείο. Εκτός του ότι ήταν όλη η πλάτη έξω, κάτι που η βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα το επέτρεπε ποτέ, το κατά τα άλλα υπέροχο μάξι φόρεμα στο χρώμα του σομόν ήταν της Heidi Merrick. Συμπτωματικά ή και όχι με βάση τις πεποιθήσεις των χρηστών των social media, το όνομα του στιλ ονομάζεται “Windsor” (Ουίνδσορ).

It does not look like the Nigerian students were impressed to see Prince Harry and Meghan Markle. Literally no excitement. Nigerian kids would scream their lungs out for celebrities and even Royalty but are muted here

With credit to @NancySidley

pic.twitter.com/BGkHfvs44V

— Queer Lips of Truth (@einstein_evans) May 10, 2024

Οι θαυμαστές δεν θα μπορούσαν να μην παρατηρήσουν την ειρωνεία του πράγματος, ότι η δούκισσα, η οποία εγκατέλειψε τη βασιλική ζωή και το σπίτι της στο Κάστρο του Ουίνδσορ το 2020, θα φορούσε ένα φόρεμα με το όνομα Ουίνδσορ το 2024.

“Μα προσπαθούσαν να σβήσουν εντελώς το Ουίνδσορ από τη ζωή τους, αλλά έρχεται η κυρία Σάσεξ φορώντας ένα φόρεμα που ονομάζεται “Windsor”, χαχα!!!”, έγραψε ένας χρήστης του X.

Sorry for breaking from my regular posting!

But they have been trying to erase the Windsors from their lives completely, but here comes Mrs. Sussex wearing a dress called ‘Windsor’, haha!!

Even Mr. & Mrs. Sussex realises they are nothing without the real Windsors #FauxRoyals

— Prie (@RoyalDelhiite) May 10, 2024

“Είμαι πεπεισμένος ότι το κάνει επίτηδες αυτό πια σ’ αυτό το σημείο. Η δυσφήμηση είναι ο στόχος της – όχι η έγκριση. Παίρνει μαθήματα από το εγχειρίδιο της Wallis“, έγραψε ένα άλλο άτομο στο Twitter.

Im convinced she is doing this on purpose at this point. Infamy is her goal – not approval. She is taking a page out of Wallis’s handbook.

— Your Favorite Cupcake (@CupcakeSaucier) May 10, 2024

“Επέλεξε πραγματικά ένα φόρεμα που λέγεται φόρεμα Windsor, ή το γράφεις για πλάκα;”, σχολίασε ένας άλλος θαυμαστής σε μια ανάρτηση του Χ, με τον αρχικό χρήστη να απαντά: “Μιλάω απολύτως σοβαρά” και άλλος να προσθέτει: “Το θράσος είναι απίστευτο, έτσι δεν είναι;”

Did she really choose a dress called the Windsor Dress, or are you being cheeky for fun?

— RichnDeb (@RichnDeb) May 10, 2024

“Έγινε για σνομπάρισμα. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ” πρόσθεσε ένας άλλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα