Meghan Markle: Ανησυχεί πολύ για τον Harry – “Τον πονάει…”

22:30 26/9/2023 - Πηγή: InStyle

Η Meghan Markle φέρεται να στεναχωριέται για τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry, ο οποίος λέγεται πως αντιμετωπίζει άσχημα το γεγονός ότι υπάρχει διχόνοια με τη βασιλική οικογένεια και οι σχέσεις τους είναι παγωμένες.

Συγκεκριμένα, πρόσωπο της εμπιστοσύνης από το περιβάλλον των Σάσεξ δήλωσε στο περιοδικό Heat, το οποίο επικαλείται η βρετανική Express, ότι ο Harry λαχταρά μια επανένωση με την οικογένειά του και έχει μια αίσθηση νοσταλγίας. Η Meghan κατανοεί τη

συναισθηματική ταραχή του συζύγου της και τη στεναχωρεί η κατάσταση, αλλά πιστεύει επίσης ακράδαντα ότι είναι καιρός να στρέψουν την προσοχή τους στο μέλλον, υποστηρίζει η πηγή.

Prince Harry and Meghan Markle stepped out in style for the closing ceremony of the Invictus Games in Germany! pic.twitter.com/6LvF8aP6Cq

— ExtraTV (@extratv) September 17, 2023

“Την πληγώνει να βλέπει τον Harry έτσι. Ξέρει πόσο ευαίσθητα είναι τα πράγματα, οπότε δεν πρόκειται για απόρριψη ή ελαχιστοποίηση των συναισθημάτων του”, δήλωσε η εν λόγω πηγή, σύμφωνα με την Express. Και πρόσθεσε: “Αλλά, σ’ αυτό το στάδιο, πιστεύει πραγματικά ότι ο σύζυγός της πρέπει να συνέλθει και να κοιτάξει μπροστά, αντί να κοιτάζει πίσω – δεν υπάρχει τρόπος να βγει από το παιχνίδι του Χόλιγουντ σε αυτό το στάδιο, αυτή είναι η ζωή τους τώρα και τον αγαπάει. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να κάνει για να αλλάξει το παρελθόν”.

Ήδη υπήρχε ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι και τη βασιλική οικογένεια από τη στιγμή που αυτό παραιτήθηκε από τα πριγκιπικά του καθήκοντα και μετεγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ. Όμως, από τη στιγμή που οι Σάσεξ έδωσαν συνέντευξη στην Oprah Winfrey εξαπολύοντας επιθέσεις κατά της βασιλικής οικογένειας οι σχέσεις των δύο μερών ψυχράνθηκαν. Ήρθαν οι κατηγορίες στο ντοκιμαντέρ τους στο Netflix όπως και η αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Harry με την οποία ο δευτερότοκος γιος του βασιλιά Κάρολου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του πατέρα, της μητριάς του, του αδελφού του και της νύφης του, για να διαμορφώσουν ένα ψυχροπολεμικό κλίμα και να φθάσουν την κρίση ανάμεσά τους στα άκρα.

It’s just amazing to watch Meghan Markle continually treat Prince Harry like a clueless child. The mothering of a grown man by his wife is so cringy. Also, notice how Kevin Costner didn’t event acknowledge them really. It’s rather funny. pic.twitter.com/AghwUVkSEV

Royal News Network (@RNN_RoyalNews) September 23, 2023

Υπενθυμίζεται ότι ενώ ο δούκας του Σάσεξ βρισκόταν στο Λονδίνο στις 7 Σεπτεμβρίου για να παραστεί στην τελετή απονομής των βραβείων WellChild, απορρίφθηκε το επίσημο αίτημά του για βασιλικό κατάλυμα και αστυνομική προστασία, το οποίο είχε υποβάλει στο Βασιλικό Γραφείο, σύμφωνα με την Telegraph. Ο Harry απέρριψε, επίσης, την πρόσκληση του πατέρα του, βασιλιά Κάρολου Γ’, να παραστεί στις εκδηλώσεις μνήμης για τον θάνατο της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ Β’, στις 8 Σεπτεμβρίου 2022. Ο πρίγκιπας απέτισε τα σέβη του μόνος του στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ στις 8 Σεπτεμβρίου, όπου βρίσκεται ο τάφος της αείμνηστης βασίλισσας.

Πρίγκιπας Harry: Έφαγε “πόρτα” στο Κάστρο του Ουίνδσορ – Ο όρος για να επισκεφθεί τον βασιλιά Κάρολο

Keywords
Τυχαία Θέματα