Meghan Markle: Γιατί δεν φορά το δαχτυλίδι αρραβώνων του πρίγκιπα Harry

10:15 19/8/2023 - Πηγή: InStyle

Η Meghan Markle εθεάθη πάλι χωρίς το ακριβό δαχτυλίδι αρραβώνων, που της χάρισε ο πρίγκιπας Harry, αλλά η αιτία που δεν το φορά δεν έχει σχέση με τον γάμο της ή τη φημολογούμενη κρίση που διέρχεται αυτός.

Ενώ η δούκισσα του Σάσεξ απολάμβανε το γεύμα με τις φίλες της Kadi Lee και Cleo Wade, έγινε εμφανές ότι το πανέμορφο δαχτυλίδι της με τις τρεις πέτρες είχε αντικατασταθεί με μια χρυσή βέρα

σ’ αυτό το δάχτυλο. Κι έτσι, πυροδοτήθηκαν εικασίες σχετικά με τον γάμο της, κάτι που φρόντισε να καταλαγιάσει πηγή προσκείμενη στη Meghan, που δήλωσε στο Page Six ότι το διαμάντι της Markle απλώς “φτιάχνεται.”

I wonder if she’s had to return the diamonds belonging to the Diana Collection & the Welsh Gold belonging to the late Queen??https://t.co/KCKMNoMRlE

— The Official Office of Cee Bee (@CeeBee_CeeBee) August 18, 2023

Ο Harry έκανε πρόταση γάμου στην τότε αγαπημένη του, τον Νοέμβριο του 2017 προσφέροντάς της ένα πανάκριβο δαχτυλίδι αρραβώνων. Το προσαρμοσμένο σχέδιο περιείχε ένα διαμάντι που προερχόταν αρχικά από την Μποτσουάνα -μια χώρα που είχαν επισκεφθεί μαζί στις αρχές του ειδυλλίου τους- και δύο μικρότερες πέτρες από τη συλλογή της αείμνηστης μητέρας του, πριγκίπισσας Diana.

“Το δαχτυλίδι είναι από κίτρινο χρυσό, επειδή είναι το αγαπημένο της, και την κύρια πέτρα την προμηθεύτηκα από την Μποτσουάνα, και τα μικρά διαμάντια εκατέρωθεν είναι από τη συλλογή κοσμημάτων της μητέρας μου για να βεβαιωθώ ότι είναι μαζί μας σ’ αυτό – σ’ αυτό το τρελό ταξίδι μαζί”, δήλωσε ο δούκας του Σάσεξ στο BBC κατά τη διάρκεια συνέντευξης μετά τον αρραβώνα.

The ring apparently is being … fixed!!!
How long does it take to fix a fkin ring? It’s been missing for WEEKS!!! And what exactly needed to be fixed … what wasn’t madam happy with THIS TIME??https://t.co/tvpErvKg7O

— The Official Office of Cee Bee (@CeeBee_CeeBee) August 18, 2023

Ο Harry εξήγησε ότι δημιούργησε το δαχτυλίδι με τη βοήθεια του κοσμηματοπωλείου Cleave and Company.

Η Markle χαρακτήρισε το δαχτυλίδι “απίστευτο”, εξηγώντας: “Τα πάντα σχετικά με τη στοχαστικότητα του Harry και τη συμπερίληψη [των λίθων της πριγκίπισσας Diana] και προφανώς το γεγονός ότι δεν μπόρεσα να συναντήσω τη μητέρα του, είναι τόσο σημαντικό για μένα να ξέρω ότι είναι μέρος αυτού, μαζί μας.”

Keywords
Τυχαία Θέματα