Mia Goth: Μηνύθηκε από κομπάρσο ταινίας επειδή φέρεται να τον κλώτσησε στο κεφάλι

22:01 13/1/2024 - Πηγή: InStyle

Ένας κομπάρσος μηνύει τη Mia Goth ισχυριζόμενος ότι τον κλώτσησε σκόπιμα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια μιας σκηνής τον περασμένο Απρίλιο.

Ο James(κομπάρσος) ισχυρίζεται ότι υπέστη διάσειση αφού η σύζυγος του Shia LaBeouf τον κλώτσησε κατά τη διάρκεια της παραγωγής του σίκουελ «MaXXXine». Η ταινία είναι η τρίτη μιας τριλογίας ταινιών τρόμου με πρωταγωίστρια την Goth, μετά το “X” και το “Pearl”, που κυκλοφόρησαν το 2022.

Στη μήνυση, ο κομπάρσος δηλώνει ότι προσλήφθηκε για τρεις ημέρες εργασίας για να παίξει το ρόλο του «Dead Parishioner». Την πρώτη νύχτα των πυροβολισμών,

ξάπλωσε στο έδαφος για αρκετές ώρες καλυμμένος με ψεύτικο αίμα, «και έπρεπε να αντέξει τα μυρμήγκια και τα κουνούπια».

Η μήνυση ισχυρίζεται ότι στην τέταρτη λήψη, η Goth παραλίγο να τον πατήσει. Ο άνδρας παραπονέθηκε στον δεύτερο βοηθό σκηνοθέτη και στη συνέχεια στον σκηνοθέτη.

Στην επόμενη λήψη, σύμφωνα με τον ίδιο, η ηθοποιός τον κλώτσησε σκόπιμα στο κεφάλι με την μπότα της. Μετά την ολοκλήρωση της σκηνής, ο James ισχυρίζεται ότι βρισκόταν στο μπάνιο όταν μπήκε η Goth και τον «ειρωνεύτηκε, χλεύασε και μείωσε».

Καθώς οδήγησε προς το σπίτι, ένιωσε λιποθυμία και χρειάστηκε να σταματήσει στην άκρη το δρόμου, δύο φορές. Την επόμενη μέρα, το πρακτορείο του τον ενημέρωσε ότι η παραγωγή δεν τον ήθελε πίσω για τις υπόλοιπες δύο ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα