Michael Douglas: Οικογενειακή υπόθεση η πρεμιέρα του – Η Catherine Zeta-Jones έκλεψε τις εντυπώσεις

12:08 7/2/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Michael Douglas μετέτρεψε την πρεμιέρα της νέας ταινίας του “Ant-Man” σε οικογενειακή υπόθεση.

Ο 78χρονος Χολιγουντιανός κατέφθασε στο κόκκινο χαλί συνοδευόμενος από την εντυπωσιακή σύζυγό του, Catherine Zeta-Jones και τον γιο του Dylan.

#MichaelDouglas brought #CatherineZetaJones and their son Dylan to the premiere of #AntManAndTheWaspQuantumania!

pic.twitter.com/avBgpkItOF

Access Hollywood (@accesshollywood) February 7, 2023

Σίγουρα η 53χρονη Catherine Zeta-Jones ήταν εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις με τη λαμπερή εμφάνισή της και το εκπληκτικό φόρεμα που επέλεξε να φορέσει. Η σταρ ήταν πανευτυχής στο πλευρό του συζύγου της αλλά και του 22χρονου γιου της, με τον οποίο εμφανίζεται και η ίδια σε δικές της εκδηλώσεις.

Ο Michael Douglas κρατούσε σφιχτά το χέρι της Catherine Zeta-Jones στο κόκκινο χαλί και είχε περάσει το χέρι του γύρω από τον γιο του με περηφάνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

Catherine Zeta-Jones arrives for the World Premiere of Marvels “Ant-Man and the Wasp: Quantumania”. pic.twitter.com/Ufx8wKhXlK

— @21metgala (@21metgala) February 7, 2023 Michael Douglas: Ο λύκος κι αν εγέρασε… Ο 78χρονος σταρ δεν εγκαταλείπει τις συνήθειές του

Η Zeta-Jones και ο Douglas παντρεύτηκαν το 2000 και έχουν τον 22χρονο Dylan και τη 19χρονη Carys. Ο γιος τους πρόσφατα αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Μπράουν, ενώ η κόρη τους φοιτεί στο κολέγιο αλλά δεν έχουν ανακοινώσει σε ποιο. Ο Michael εχει άλλον έναν γιο, από την προηγούμενη σχέση του με την Diandra Luker, τον Cameron.

Catherine Zeta-Jones, 53, oozes glamour at premiere with Michael Douglas and son Dylan https://t.co/MTcFfmptJ6 pic.twitter.com/5HWfMs01Pp

Express Celebrity (@expressceleb) February 7, 2023

Λαμπερό “παρών” στην ταινία έδωσαν και οι άλλοι σταρ, όπως οι Paul Rudd, Michelle Pfeiffer, Kathryn Newton και Jonathan Majors.

Catherine Zeta-Jones: Το τρυφερό μήνυμα και οι ανέκδοτες φωτογραφίες για τα γενέθλια του γιου της

Keywords
Τυχαία Θέματα