Michele Morrone: Σκανδάλισε με τα προκλητικά έργα Τέχνης του – Απαντά με καυτό στιγμιότυπο

16:58 24/4/2024 - Πηγή: InStyle

O Michele Morrone προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων όταν μοιράστηκε με τους ακολούθους του φωτογραφίες από στιγμές της καθημερινοτητάς του.

Ήταν συγκεκριμένα ένα έργο που είχε ζωγραφισει που προκάλεσε αναστάτωση στους θαυμαστές του, το οποίο αναπαριστούσε μια γυμνή γυναίκα, η οποία είχε τσιγάρα αναμμένα σε διάφορα μέρη του κορμιού της, όπως και μέσα στα γεννητικά της όργανα.

Ο Morrone μας έχει συνηθίσει σε ιδιαίτερα και ιδιόρρυθμα έργα, καθώς αποτυπώνει τις σκοτεινές σκέψεις του στον καμβά. Ωστόσο, αυτη η ζωγραφιά ξεσήκωσε αντιδράσεις, κυρίως από γυναίκες, που κατηγόρησαν τον Ιταλό σταρ ότι δεν σέβεται τη γυναικεία φύση. Βιάστηκαν μάλιστα να τον κάνουν “unfollow” σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michele Morrone (@iammichelemorroneofficial)

Ο συνήθως αυθόρμητος και ειλικρινής Morrone δεν μάσησε τα λόγια του. Εσπευσε να δώσει τη δική του απάντηση σε όσους στράφηκαν εναντίον του.

Με ένα Insta Story ο πρωταγωνιστής της ερωτικής τριλογίας του Netflix, 365 dni, απάντησε καυστικά στους… αποχωρούντες έπειτα από διαμαρτυρία: “Ειναι περίεργο να διαβάζω σχόλια από κάποιους ανθρώπους που σοκαρίστηκαν από ένα καλλιτεχνικό έργο και έξαλλοι επειδή ο ψεύτικος ηθικισμός τους ουρλιάζει μέσα από τα πνευμόνια τους. Οι ίδιοι άνθρωποι που άρχισαν να με ακολουθούν αφού είδαν το 365 ημέρες (αυστηρά ερωτική ταινία) στην οποία πρωταγωνιστώ. ΟΟι ίδιοι άνθρωποι έγραψαν unfollow, που όταν παιζόταν η ταινία μου έστελναν μηνύματα θαυμασμού σε προσωπικό μήνυμα”.

Και συνέχισε: “Δεν είμαι εδώ για να κρίνω τα σχόλιά σας, δεν μ’ ενδιαφέρουν καθόλου. Είμαι εδώ για να πω ότι τα αμήχανα σχόλιά σας είναι περίεργα, αφού παρακολουθείτε εκπομπές όπως το big brother, όπου κυριαρχεί το απόλυτο σκουπίδι, και όπου κυριαρχεί η απόλυτη τέχνη τη δέχονται με αηδία. Αφού είπα αυτό, χαίρομαι που σκανδάλισα μερικούς με κάτι τόσο μικρό. Μου δίνει χαρά και θα συνεχίσω να το κάνω όλο και πιο έντονα“

Στη συνέχεια φρόντισε να τηρήσει την υπόσχεσή του ανεβάζοντας ένα καυτό στιγμιότυπό του πάλι σε Story όπου επιδεικνυει το γυμνό γυμνασμένο μπούστο του. Πρόσθεσε απαντήσεις θαυμαστριών στην καυτή του φωτογραφία χωρίς να αφήνει αμφιβολία ότι ανέβασε κατακόρυφα τη θερμοκρασία.

Και συνέχισε με νέα δήλωση-υπόσχεση: “Αν σκανδαλιστήκατε απ τη σελίδα μου, μην ανησυχείτε, μπορώ να σας πως ένα μυστικό: Μπορείτε να ξεκουμπιστείτε από εδώ και να συνεχίσετε να βλέπετε Temptation Island Big Brother. Θα παραμείνω εδώ, στο στούντιο να ζωγραφίζω ό,τι μου κατεβαίνει. Σας αγαπώ ούτως ή άλλως”

Keywords
Τυχαία Θέματα