Mick Jagger για Harry Styles: “Δεν έχουμε το ίδιο στιλ, ούτε φωνή”

12:43 23/5/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Harry Styles βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο των συγκρίσεων με τον Mick Jagger, λαμβάνοντας υπόψη τις ανδρόγυνες επιλογές μόδας τους, αλλά ο θρύλος των Rolling Stones είπε στους Sunday Times ότι ο Styles έχει μόνο μια επιφανειακή ομοιότητα με τον νεότερο εαυτό του.

“Μου αρέσει ο Harry, έχουμε μια χαλαρή σχέση. Εννοώ, φορούσα πολύ περισσότερο μακιγιάζ

στα μάτια από εκείνον. Και το look μου ήταν πολύ πιο ανδρόγυνο. Και δεν έχει φωνή σαν τη δική μου, ούτε κινείται στη σκηνή όπως εγώ. Έχει απλώς μια επιφανειακή ομοιότητα με τον νεότερο εαυτό μου, κάτι που είναι εντάξει”, ανέφερε ο Jagger.

Το άλμπουμ του Styles “Harry’s House” που κυκλοφόρησε στις 20 Μαΐου είχε μια όχι και τόσο καλή κριτική από τον Jem Aswad του Variety, ο οποίος έγραψε ότι ήταν “σε μεγάλο βαθμό μια συνέχεια και εξέλιξη του προκατόχου του”. Δηλαδή του “Fine Line” από το 2019, το οποίο κέρδισε την αναγνώριση των κριτικών και χάρισε στον Styles ένα Grammy για το σινγκλ “Watermelon Singer”. Οι Rolling Stones, εν τω μεταξύ, ξεκινούν για το The Sixty Tour αυτό το καλοκαίρι. Η περιοδεία ξεκινά στις 9 Ιουνίου στο στάδιο Anfield στο Λίβερπουλ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mick Jagger (@mickjagger)

Μάλλον είναι πολύ νωρίς για τον Harry να συγκριθεί με τον Jagger…

Keywords
Τυχαία Θέματα