Miley Cyrus-Dolly Parton: Ένωσαν τις φωνές τους και συγκίνησαν το κοινό με τη συγκλονιστική ερμηνεία τους

11:47 2/1/2023 - Πηγή: InStyle

Mία άκρως συναισθηματική στιγμή είχαν την ευκαιρία να βιώσουν όσοι βρέθηκαν στο πάρτι την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς της Miley Cyrus στο Μαϊάμι, για λογαριασμό του NBC.

H popstar είχε στο πλευρό της ως συμπαρουσιάστρια του show τη θρυλική νονά της, το ίνδαλμα της Country μουσικής, Dolly Parton

και μαζί χάρισαν στο κοινό μία μεγαλειώδη συναυλία. Η στιγμή, όμως, που ξεχώρισε ήταν όταν οι δύο τραγουδίστριες έκαναν medley δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, το “Wrecking Ball” και το “I will always love you”.

H Miley Cyrus μάς έδειξε τον σωστό τρόπο να συνδυάσουμε δύο δερμάτινα κομμάτια σε ένα look

Λίγο πριν μπει το 2023, Cyrus και Parton ερμήνευσαν την μπαλάντα χωρισμού της Cyrus “Wrecking Ball” από το άλμπουμ της Bangerz του 2013. Ωστόσο, καθώς η Parton έκλεινε το τραγούδι, άλλαξε τους στίχους από “I will always want you” με το “I will always love you”, πριν μπει στο ομώνυμο τραγούδι της.

Η 76χρονη Parton και η 30χρονη Cyrus τρέλαναν το κοινό με μία συναισθηματική έκρηξη μέσα από τις συγκινητικές μελωδίες τους. Οι δυο τους έχουν τραγουδήσει ξανά μαζί και κάθε κοινή τους εμφάνιση είναι εκρηκτική. Η Milley Cyrus έχει δηλώσει για τη διάσημη νονά της: “Μπορεί να είναι η νεραϊδονονά μου, αλλά νομίζω ότι είναι και για όλους τους άλλους. Είμαι χαρούμενη που τη μοιράζομαι με τον κόσμο“.

Η Parton έγραψε το “I Will Always Love You” το 1973 για τον επί χρόνια συνεργάτη της Porter Wagoner καθώς ξεκινούσε μια σόλο καριέρα,

Σχεδόν 20 χρόνια αργότερα, η Whitney Houston ηχογράφησε το τραγούδι για το soundtrack της ταινίας The Bodyguard το 1992. Η διασκευή αυτή ήταν τεράστια επιτυχία, καθώς πήγε στην κορυφή του Billboard Hot 100 και αργότερα βραβεύτηκε με Grammy για το άλμπουμ της χρονιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα