Mother’s Day gift guide: Τα ωραιότερα δώρα για τις μητέρες!

11:31 8/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η γιορτή της μητέρας έχει καθιερωθεί για να τιμήσουμε την προσφορά της μητέρας, τόσο στα παιδιά και στην οικογένειά της. Αυτές είναι οι γυναίκες που διαμορφώνουν την νέα γενιά αυτού του πλανήτη. Εν όψει της ημέρας, πολλές από εμάς αναρωτιόμαστε ποιο είναι το καλύτερο δώρο για τις αγαπημένες γυναίκες της ζωής μας.

Κάθε μητέρα είναι διαφορετική και έχει ξεχωριστά γούστα. Ωστόσο, ένα κοινό χαρακτηριστικό όλων τους είναι ότι αγαπούν

τα παιδιά τους. Κατ’ επέκταση, θα λατρέψουν οτιδήποτε τους δωρίσουμε. Από χειροποίητες κάρτες και ζωγραφιές έως και ένα σπιτικό κέικ, πάντα ενθουσιάζονται με τα δώρα που τους κάνουμε. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να περιποιηθούμε τις μαμάδες μας όσο περισσότερο μπορούμε. Άλλωστε αυτό είναι και το πραγματικό νόημα της γιορτής της μητέρας: να τους υπενθυμίσουμε την αγάπη μας και να τις κάνουμε χαρούμενες.

Με αυτήν την αφορμή, λοιπόν, συγκεντρώσαμε παρακάτω τις ωραιότερες ιδέες για δώρα, οι οποίες σίγουρα θα χαροποιούσαν οποιαδήποτε μητέρα!

Tops Κλασικό μονόχρωμο πουκάμισο με μανίκια 3/4, BSBΜακρυμάνικο σατέν πουκάμισο, BSBΠαντελόνιαΠαντελόνι κρεπ σε φαρδιά γραμμή, Calvin Klein Μπλε τζιν mom, Calvin Klein Τσάντες Shopping bag μονόχρωμη, Attrattivo Τσαντάκι μονόχρωμο με δυο λουριά, Attrattivo Αξεσουάρ Δερμάτινη ζώνη με μονόγραμμα CK, Calvin Klein Πορτοφόλι με φερμουάρ, Calvin Klein

Παπούτσια Slingback ballet flats, Envie Shoes Braided mules, Envie Shoes Αρωματικά κεριά Αρωματικό κερί – Apple cider 220gr, NEF-NEF Αρωματικό κερί – Mediterranean Jasmine 120gr, NEF-NEF

Keywords
Τυχαία Θέματα