Naomi Osaka: Οι αγωνίες της μητρότητας – “Σκέφτηκα ότι δεν θα γίνω καλή μαμά”

Η Naomi Osaka μοιράζεται τις αγωνίες της μητρότητας και εξομολογείται τις μάχες που έπρεπε να κατακτήσει ως νέα μαμά.

Σε ανάρτηση στα social media, η 26χρονη σταρ του τένις αποκάλυψε ότι βρέθηκε να μην έχει αυτοπεποίθηση μετά τον ερχομό της κορούλας της. “Κάτι που έπρεπε να κατακτήσω πρόσφατα είναι να παλέψω με τη σκέψη ότι δεν θα είμαι καλή μαμά”, έγραψε στα αγγλικά και στα ιαπωνικά.

“Τόσες πολλές αμφιβολίες πέρασαν από το κεφάλι μου και έπρεπε να τις διώξω σαν κουνούπια” συνέχισε η Naomi Osaka, εξηγώντας ότι κοιτάζοντας την τριών μηνών κόρη της, Shai, την οποία απέκτησε με τον ράπερ Cordae, συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να αντιμετωπίσει τα συναισθήματά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 大坂なおみ (@naomiosaka)

“Κοιτάζοντας στα μάτια της Shai και κρατώντας την αγκαλιά σκέφτομαι πάντα: Ουάου, αυτό το μικρό άτομο εξαρτάται τόσο πολύ από μένα, πρέπει να τα πάω καλύτερα“, συνέχισε. “Είναι τόσο παράξενο συναίσθημα να βλέπεις το παιδί σου να μεγαλώνει, ανοιγοκλείνεις τα μάτια σου και είναι διπλάσιο σε μέγεθος μέσα σε λίγους μήνες”.

Είπε ότι φροντίζει να θυμάται να “αναπνέει” και να είναι παρούσα στη στιγμή. “Η ευγνωμοσύνη μου θυμίζει να αναπνέω και να απολαμβάνω τα μικρά πράγματα (και τα μεγάλα)”, επεσήμανε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε: “Είμαι τόσο ευγνώμων που έχω άλλη μια χρονιά και είμαι τόσο ευγνώμων σε όλους όσοι πιστεύουν σε μένα“.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 大坂なおみ (@naomiosaka)

Η Osaka και ο Cordae καλωσόρισαν στη ζωή την κόρη τους τον Ιούλιο στο Λος Άντζελες.

Τον Απρίλιο, η Osaka μοιράστηκε μία από τις ελπίδες της για την εμπειρία της μητρότητας. “Θα έλεγα ότι για μένα, απλά θέλω να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου”, δήλωσε στο PEOPLE. “Προφανώς, δεν έχω ξαναγίνει μητέρα, οπότε το παίρνω μέρα με τη μέρα και απλά προσπαθώ να γίνω κάποια για την οποία ο γιος ή η κόρη μου θα είναι περήφανοι”.

Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι η τενίστρια χώρισε από τον ράπερ, μόλις τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους. Η Naomi Osaka άφησε υπονοούμενα για τον χωρισμό από τον σύντροφό της, Cordae, στο Twitter, ενώ στη συνέχεια διέγραψε κάθε ίχνος του ράπερ από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Keywords
Τυχαία Θέματα