Nerd Revenge: Αυτό είναι το πιο «σέξι» αξεσουάρ που θα απογειώσει τις εμφανίσεις σας

08:30 31/8/2023 - Πηγή: InStyle

Η μόδα είναι γεμάτη αντιφατικές τάσεις και αταίριαστους συνδυασμούς.

Κάπου εκεί λοιπόν, στο καθημερινό street style υπάρχει κάτι που συναρπάζει και ενθουσιάζει τις λάτρεις της σύγχρονης αισθητικής- ένα αξεσουάρ, τόσο συνηθισμένο και παράλληλα τόσο σημαντικό.

Τελευταία, όλο και περισσότερες celebrities αφήνονται στη γοητεία του και εμπνευσμένες από τη σχολική ενδυμασία μας… βάζουν τα γυαλιά. Μήπως τελικά καταλάβατε σε ποιο αξεσουάρ αναφερόμαστε;

Γυαλιά Μυωπίας: Η nerd τάση εκδικείται!

Κι όμως, τα γυαλιά μυωπίας, αυτό το κομμάτι που κάποτε ήταν συνώνυμο της σχολικής βιβλιοθήκης και του λεγόμενου «σπασίκλα», έχουν μεταμορφωθεί σε fashion statement αξεσουάρ. Το αυθόρμητο στιλ τους συναντά τη chic αισθητική του σήμερα, δημιουργώντας έναν συναρπαστικό συνδυασμό λειτουργικότητας και στιλ. Στον σύγχρονο κόσμο, η εξυπνάδα είναι το νέο σέξι και αυτά τα γυαλιά αποτελούν τον πιο cool τρόπο για να την αναδείξετε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη baby 90’s / 00’s (@its.90sbaby)

Όταν οι celebrities το «παίζουν» σοφιστικέ

Οι φωτογραφίες της Bella Hadid, της Julia Fox και της Jennifer Aniston με γυαλιά μυωπίας και cool στιλ έχουν κυριολεκτικά σαρώσει το Instagram, κάνοντάς μας να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας για αυτό το αμφιλεγόμενο αξεσουάρ που κάποτε «πρόδιδε» και μια πιο ώριμη ηλικία.

Πλέον οι celebrities τα συνδυάζουν με oversized blazers, δερμάτινα jackets, φαρδιά τζιν παντελόνια και ότι μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους και φέρνουν το business look trend και πάλι στο προσκήνιο. Και όχι, τα γυαλιά μυωπίας δεν μας κάνουν να δείχνουμε ούτε μεγάλες, ούτε «φυτά», ούτε απεριποίητες, αλλά αντίθετα σοφιστικέ και πολύ μα πολύ σέξι!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VELVET REPRISE (@velvetreprise)

Άσχημη Μόδα: Το άκομψο που γίνεται ποθητό

Η τελευταία τάση στον χώρο της μόδας μάς θέλει να ανακαλύπτουμε την cool αισθητική μέσα στην ασχήμια.

Άσχημα παπούτσια συνδυάζονται με σατινέ φορέματα, φούστες της γιαγιάς φοριούνται με σέξι τοπ, δημιουργώντας έναν αντιφατικά μαγνητικό συνδυασμό και αξεσουάρ όχι και τόσο κολακευτικά φιγουράρουν στις πιο επίσημες εμφανίσεις. Το αναπάντεχα σέξι είναι το νέο μαύρο και οι λάτρεις της μόδας είναι πρόθυμες να εισέλθουν σε αυτό το απρόβλεπτο ταξίδι και να τα δοκιμάσουν όλα.

Επομένως, το μότο είναι απλό: μη φοβάστε να ρισκάρετε και να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας μέσα από το απρόσμενο. Στον κόσμο της μόδας όπως και στη ζωή, η πραγματική ομορφιά βρίσκεται στο να είστε πάντα πιστές στον εαυτό σας!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gabbriette B (@gabbriette)

Y2K Trends: Κι όμως, οι μεγάλες ζώνες επιστρέφουν -Έτσι τις φοράμε σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα